Ahojte. Potrebujem radu kde si mam kupit fakt dobrú podprsenku na kojenie. Preferujem skor kamenný obchod aby som si ju mohla vyskusat a urcite chcem nieco bezsvikove bezkrajkove atd. Myslite ze sa dajú zohnať v takých obchodoch ako intimissimi, calzedonia, bepon a podobne?
Dakujem ;)
Marlen
Ja som pred tyzdnom kupila v lidli nevystuzene su super..a potom v nemockach mas speci obchody s takymi vecami..tam najlepsie poradia..mne v H&M nesedia a calzedonia atd nemaju..velmi tazko je inac zohnat
Lindex a H&M
Ja sa chystam kupit si v Triola, maju aj vacsie kosiky😄 v beznych obchodoch su vacsinou len po c, ja sa pohybujem v inych sferach😄
Skor mothercare,triola alebo skinny alebo tesco.v intimissimi som nic podobne nevidela.este aj h&m ma tehotensku modu a maju aj kojacie podprdy, kvalitovo neviem ake su.
@gurags skvele v lindex by mohli mat nieco take co chcem 😉skúsim zajtra. Dakujem krasne
@marlen_ka87 ahoj,ja mám z lidla a som spokojná
v hmku mávajú dobré podprsenky na kojenie, ja si tam zvyknem kupovať
Mama a Ja
@marlen_ka87 Ahoj, v Brendon si nepozrala? Ja si planujem tam.
@luciia1 ahojky, brendon je iba v ba kamenny obchod nie? momentalne som bb 🙂
Ja mám overenú Anita 5075. Ale kamenný obchod v BB nepoznám, teda, že nie som odtiaľ: )
Ja mam z astratexu je tam fakt velký výber
Lindex majú . Plus tam majú aj tielka na kojenie tie sú tiež super tie vo veľkom využívam a odporúčam
@suzie28 ano na tie sa tesim uz som pozerala aj na stranke 😉
Ja som objednávala z Bonprixu a aj keď sa to nedá vyskúšať, sedli mi lepšie ako z H&M. Majú celkom pekný výber.
Skus nejaku kamennu predajnu so spodnym pradlom, klasicku, v tychto imidzovych na kojenie nezozenies...a este rada s osobnej skusenosti...na zaciatok, prvy 1-2 mesiace kludne elasticku, bezsvovu a bez kostic ale ked sa Ti uz ustali tvorba mlieka tak urcite nejaku jemne vystuzenu a s kosticami, su aj take, len treba najst...dovod -lepsia podpora prsneho svalu, menej stahuje a mozes nosit aj vystrihy, co v beznych podprsenkach na kojenie velmi nejde, kedze vacsinou zahaluju cely hrudnik...ja mam znacku clementis, ale z kosickej kamennej predajne, vyzera uplne ako klasicka podprsenka...
Ja mam bezsvove z Marks&Spencer a som s nimi fakt spokojna. Mala som aj ine, ale co sa tyka pohodlia, tak tieto mi sadli najviac.
@wind123 skvele dakujem 😉
ja mam tuto http://www.nika-intima.sk/?180,bambusov%E1-koje...
super material, paradne sadne, slovensky produkt, dobra cena. Nemaju kamen.obchod, ale podla ich popisu sa velkost trafi presne a sedi
aj ked budes pouzivat vlozky do podprsenky, mlieko moze pretiect cez podprsenku, takze ja odporucam vystuzenu. na zaciatok na prvy mesiac dva staci obycajna sportova "lambada"
@mamutka môžem sa spýtať, že ako si si teda objednávala ty veľkosť? Dočítala som sa na stránke, že " Kupovať materskú podprsenku s rovnako zväčšeným obvodom aj košíkmi je zbytočné, kedže aj po pôrode počas kojenia sú prsia naliate, ale bruško sa postupne zmenšuje. " Asi tomu nejak nechápem :-/ :D Keď mám 85C, tak si mám kúpiť napr. 80C ? Alebo si mám kúpiť také číslo, čo mám teraz? Či čo? 😀
Ahoj, ja mam rada triola dojcensku podprsenkz
@bafka ja som sa spolahla na toto ....Pokiaľ zvyknete nosiť tesnejšiu podprsenku alebo sa rozhodujete medzi dvoma veľkosťami, doporučujeme voliť menšiu veľkosť , nakoľko rozmery gumičiek sú dostatočne pružné a prispôsobia sa aj väčšej veľkosti. To isté platí aj vo veľkosti košíkov....🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
záleží od toho akú chceš...ak chceš len bez kostíc a vystúženia tak aj v zdravotníckych potrebách.....potom určite v obchodoch, kde predávajú detský sortiment napr. obchod Pre deti...ale myslím si, že aj v tých čo si vymenovala by si mohla niečo také nájsť