Akú veľkosť podprsenky na dojčenie?

10. okt 2024

Maminky, akú veľkosť kojeneckej podprsenky odporúčate ? Pôvodne som nosila 75B prsia mám maličké skoro žiadne 😀 teraz sa trošku zväčšili a asi po pôrode ešte budú plnšie. Myslíte že by stačila 80B ?

blondinka95
10. okt 2024

Ja som kúpila v tescu dvojpack a boli označene S,M,L,XL.ziadna velkost kosikov... skus tam a aj si vyskusaj

ankare
10. okt 2024

Odporúčam bonprix. Ešte veeeelmi dlho po pôrode som ich nosila.

really8
10. okt 2024

Kojenecka podprsenka? Akoze pre kojenca? Alebo myslis dojciaca, pripadne kojacia? Vzala by som viac ako B

autor
10. okt 2024

Ja už mám vybranú značka esmara len ide o tú veľkosť

autor
10. okt 2024

@really8 myslíš že C ? 🤔🤔 Ja zase neviem či tam budem čo mať dať 😁😁😁

svokrinjazykmonika
10. okt 2024

Zober si takú veľkosť ako nosíš. Prsia sa po pôrode iba na chvíľu nalejú mliekom ale vrátia sa rýchlo späť. Ja som mala možno len 3 dni veľké melóny kým som sa rozkojila. Tiež 75B ale po dvoch rokoch kojenia mi ostali Áčka 😩

andrea2323
10. okt 2024

Urcite tam budes mat co dat.. ja som nosila 85B a teraz mam z HMka Ccko 🙂

really8
10. okt 2024

Takto, nikto nevie dopredu ale budes mat zrovna ty prsia. Ja mam B a na kojenie mi boli dobre C.

jarnajar
10. okt 2024

To ti nikto vopred nepovie. Mne sa veľkosť nezmenila, mala som pred tehotenstvom, počas aj za 5 rokov dojčenia dvoch detí rovnakú veľkosť.

svokrinjazykmonika
10. okt 2024

Neviem či vieš ale číslo je obvod hrudníka a písmeno veľkosť košíka.

gabca025
10. okt 2024

Pred tehotenstvom som mala B, pocas celej doby kojenia som mala D (prvy mesiac po porode E). Ono je to velmi individualne. Kup si C a v pripade potreby dokupis vacsie/mensie

slavka1988
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kapanek1
10. okt 2024

Ja som mala tiez tie z Lidla a bola som velmi spokojna. Odporucam nevystuzene kosiky ale s kosticami. Lebo som mala aj bez kostic a ta podprsenka prsia vobec nedrzala. Mne stacila velkost kosikov taku aku som nosila pred tehotenstvom, porodmi. Ked som dojcila a mala prsia naliate, prosto som mala plnsi vystrih. 🤗

julia_romeo
28. okt 2024

Na toto ti nikto kvalifikovane neodpovie. Jednak nikto nevie ake mas prsia realne, ani ake si realne mala a vsetko je to len tipovanie. Idealne by bolo ist na brafitting, kde ti skusene odbornicky poradia a pomozu najst presne to, co potrebujes...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre