Maminky, akú veľkosť kojeneckej podprsenky odporúčate ? Pôvodne som nosila 75B prsia mám maličké skoro žiadne 😀 teraz sa trošku zväčšili a asi po pôrode ešte budú plnšie. Myslíte že by stačila 80B ?
Odporúčam bonprix. Ešte veeeelmi dlho po pôrode som ich nosila.
Kojenecka podprsenka? Akoze pre kojenca? Alebo myslis dojciaca, pripadne kojacia? Vzala by som viac ako B
Ja už mám vybranú značka esmara len ide o tú veľkosť
@really8 myslíš že C ? 🤔🤔 Ja zase neviem či tam budem čo mať dať 😁😁😁
Zober si takú veľkosť ako nosíš. Prsia sa po pôrode iba na chvíľu nalejú mliekom ale vrátia sa rýchlo späť. Ja som mala možno len 3 dni veľké melóny kým som sa rozkojila. Tiež 75B ale po dvoch rokoch kojenia mi ostali Áčka 😩
Urcite tam budes mat co dat.. ja som nosila 85B a teraz mam z HMka Ccko 🙂
Takto, nikto nevie dopredu ale budes mat zrovna ty prsia. Ja mam B a na kojenie mi boli dobre C.
To ti nikto vopred nepovie. Mne sa veľkosť nezmenila, mala som pred tehotenstvom, počas aj za 5 rokov dojčenia dvoch detí rovnakú veľkosť.
Neviem či vieš ale číslo je obvod hrudníka a písmeno veľkosť košíka.
Pred tehotenstvom som mala B, pocas celej doby kojenia som mala D (prvy mesiac po porode E). Ono je to velmi individualne. Kup si C a v pripade potreby dokupis vacsie/mensie
Ja som mala tiez tie z Lidla a bola som velmi spokojna. Odporucam nevystuzene kosiky ale s kosticami. Lebo som mala aj bez kostic a ta podprsenka prsia vobec nedrzala. Mne stacila velkost kosikov taku aku som nosila pred tehotenstvom, porodmi. Ked som dojcila a mala prsia naliate, prosto som mala plnsi vystrih. 🤗
Na toto ti nikto kvalifikovane neodpovie. Jednak nikto nevie ake mas prsia realne, ani ake si realne mala a vsetko je to len tipovanie. Idealne by bolo ist na brafitting, kde ti skusene odbornicky poradia a pomozu najst presne to, co potrebujes...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som kúpila v tescu dvojpack a boli označene S,M,L,XL.ziadna velkost kosikov... skus tam a aj si vyskusaj