prosím poradte kde ste kupovali online a ako ste vyberali velkosť? :D
ja som dosť mimo z toho :D totižto som dosť nízka a mám doma nočnú košelu ešte čo som bola pred rokom v nemocnici a to je velkosť S akurát že nie je tehotenská nedalo by sa v nej kojiť ale ide o to že ju stále oblečiem aj s bruškom :D takže som myslela že si objednám tie tehotenské košele velkosť S/M alebo teda 38 velkosť.... teraz mám obvod hrudníka 101 cm a obvod bruška 102 cm ...a napr podla tabulky velkostnej na bonprixe by som si mala objednať podla týchto mojich rozmerov podla prs 44 a podla bruška tak 48 - 50 :D ako mám teda vyberať? :D :D
Tak bruško po pôrode už mať nebudeš ako teraz 😂 tak tým by som sa veľmi neriadila..normálne by som brala.velkost ako nosis,maximálne o číslo väčšiu ..ja som mala obyčajne ,svoje bežné na ramienka ..nejak extra som.neriesila košele na dojčenie ,doma by som to tiež nevynosila
Nočná košeľa do pôrodnice bola jedna z najzbytocnejsich vecí, čo som si kúpila, v živote som si ju obliekla iba raz, keď som si ju skúšala, ale nechala som ju doma, lebo mi to prišlo celé dosť hnusné, najmä tie otvory na prsia, v pôrodnici som nosila tričko a trojštvrťové haremky...
Ja som si objednala na bonprixe velkost ako nosim a aby bola na ramienka. Bola super, nosim ju aj teraz a pri kojeni je omnoho pohodlnejsia ako tie gombickove katastrofy😁
@tessa04 ja som tam na ramienka žiadnu nenašla aj ked takú zrovna hladám :D
Za mna bonprix pyzamo (nocna kosela) je na nej opica 🙂 (ziadne samovolne rozopinanie gombikov, ziadne otvory... Su tam cvok, perfektne drzia... A kupovala som si velkost podla recenzii, ale je velmi elasticka) za mna je to najlepsia nocna kosela 🙂
Ja som si kúpila nočnú košeľu z Lidl s gombikami https://www.lidl.sk/p/esmara-lingerie-damska-no... tie tehotenské som nemala, prišlo mi to škaredé a hlavne na pár dní zbytočne
Mne sa gombikova odopinala sama. Islo ma porazit.
Potom som kupila Jožánek a mam ich dodnes. Su fajn na kojenie. A na porod som najlacnejsiu v Gate myslim.
@svetlana16 ano presne, ta je super, aj ja ju mam, maju ciernu a cervenu.
Ja som mala take len s gombikmi v strede, ako maju napr polokosele
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som si objednala o cislo vacsiu, stacilo mi to aby to bolo pohodlne a zase aby to nebol cirkusovy stan