Ako prešiť obyčajné rifle na tehotenské?

majdom
19. sep 2014

Ahoj vie mi niektora z vas poradit ako presit obycajne rifle na tehotenske??? Moju velkost totiz nemaju kedze som trosku nadrozmernaaaa 🙂

ivetlo
19. sep 2014

Ahoj,to veru neviem. Ale keď zavítaš do C&A tak tam majú aj veliké veliké . Strata času s prešívaním. 😉

marylis
19. sep 2014

@majdom v C&A kukni. Tam aj S ko je obrovske. Urcite tam najdes 😉

emily76
19. sep 2014

@majdom pozri v bonprixe, tam mavaju aj velke cisla, aj tehotenske veci.. a aj v C&A by mohli mat.. 🙂 Inak, ja som kupila aj v normalnom obchode s tehotenskymi vecami, este mi ich aj skracovali na mieru. 😉

majba
19. sep 2014

@majdom skus pozriet v sekacoch, tam zvyknu mat aj obrovskejsie cisla 🙂

majdom
autor
23. sep 2014

Dakujem za rady, ale pre mna je zbytocne vyhodit 30eur za nieco co budem nosit len 3-4 tyzdne (teda oblecene budem mat max 5 -6 krat) kedze koncom oktobra uz rodim.

ammellia
23. sep 2014

@majdom ja som kupila v c&a vo vypredaji rifle za 7€. Velkost 48 🙂

jeemima
23. sep 2014

@majdom urcite ich potom predas ked je to taky nedostatkovy tovar 🙂 takze nebudu ta ozaj stat 30 eur

piacere
23. sep 2014

@majdom a tu na bazáre si nepozerala? 🙂

Ešte viem, že existujú také "vsuvky" do nohavíc, ktorými si ich rozšíriš v páse, ale netuším, ako sa to volá, aj som sa to teraz pokúšala vygoogliť, ale akosi neúspešne....

winka99
23. sep 2014

nerozsiris ich tak, aby to bolo pekne, len tak bajocko, improvizovane...rozstrihnut pas na bokoch, dalej co sa da, rozparat a vlozit kus elastickej latky
pripadne, ale s tym je viac roboty...odparat cely pas, boky rozparat, vlozit latku ale ten pas uz spat nedas, jedine nejaky iny, nejaky patent

simca06022011
23. sep 2014

Tak skus panske 🙂)) Alebo by som to riesila inak, a nie riflami... prave tie sa podla mna na figu presivaju. Cize napr. bokove nohavice a do toho dat ku pasu dosit napr. 20-30-40cm (kolko potrebujes) vysoky pas z elastickej latky...

piacere
23. sep 2014

@majdom tak som to našla 🙂 Toto som myslela, ale neviem, či zoženieš aj na nejakej slovenskej stránke, vyhodilo mi len cz....
http://www.branakdetem.cz/belly-belt-oblibene-d...

monipeti
23. sep 2014

Ja som na toto používala obyčajnú gumičku cez gombík a dierku a cez to dlhšie tričko, alebo sveter. Tiež sa mi zdá tehu oblečenie predražené.

marllik
23. sep 2014

ahoj, ja s tym mam skusenost :D.. rozparala som si nohavice a nejako som to nevedela dat dpkopy tak, ako som si predstavovala, takze som ostala nielen bez tehotenskych nohavic, ale i dobrych nohavic, ktore som mohla nosit po tehotenstve.. vpehla som do sekaca a kupila tam origo tehotenske za 2 eura 😎 ved si pozri bazar, urcite nieco najdes 😉 podla mna ak nie si zienka co denno denne presedi za sijacim strojom a nema vela skusenosti so sitim tak je to strata casu a nervov.. ale zas nie kazdy je taka nesika ako ja, mozno Ty to das 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre