Ahoj vie mi niektora z vas poradit ako presit obycajne rifle na tehotenske??? Moju velkost totiz nemaju kedze som trosku nadrozmernaaaa 🙂
Dakujem za rady, ale pre mna je zbytocne vyhodit 30eur za nieco co budem nosit len 3-4 tyzdne (teda oblecene budem mat max 5 -6 krat) kedze koncom oktobra uz rodim.
nerozsiris ich tak, aby to bolo pekne, len tak bajocko, improvizovane...rozstrihnut pas na bokoch, dalej co sa da, rozparat a vlozit kus elastickej latky
pripadne, ale s tym je viac roboty...odparat cely pas, boky rozparat, vlozit latku ale ten pas uz spat nedas, jedine nejaky iny, nejaky patent
Tak skus panske 🙂)) Alebo by som to riesila inak, a nie riflami... prave tie sa podla mna na figu presivaju. Cize napr. bokove nohavice a do toho dat ku pasu dosit napr. 20-30-40cm (kolko potrebujes) vysoky pas z elastickej latky...
@majdom tak som to našla 🙂 Toto som myslela, ale neviem, či zoženieš aj na nejakej slovenskej stránke, vyhodilo mi len cz....
http://www.branakdetem.cz/belly-belt-oblibene-d...
Ja som na toto používala obyčajnú gumičku cez gombík a dierku a cez to dlhšie tričko, alebo sveter. Tiež sa mi zdá tehu oblečenie predražené.
ahoj, ja s tym mam skusenost :D.. rozparala som si nohavice a nejako som to nevedela dat dpkopy tak, ako som si predstavovala, takze som ostala nielen bez tehotenskych nohavic, ale i dobrych nohavic, ktore som mohla nosit po tehotenstve.. vpehla som do sekaca a kupila tam origo tehotenske za 2 eura 😎 ved si pozri bazar, urcite nieco najdes 😉 podla mna ak nie si zienka co denno denne presedi za sijacim strojom a nema vela skusenosti so sitim tak je to strata casu a nervov.. ale zas nie kazdy je taka nesika ako ja, mozno Ty to das 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,to veru neviem. Ale keď zavítaš do C&A tak tam majú aj veliké veliké . Strata času s prešívaním. 😉