Priliehavé alebo také volnejšie?Mne osobne sa taak velmi páčia na tehulkách priliehavé oblečenia.Iba že ja v priliehavom sa citim tak "akoby na mňa každy pozeral".
Takisto ako alenka si mysiim ze priliehave oblecenie je pre tehulku krajsie. Vo volnych bluzkach som si pripadala ako skrina.
Ja som nosila priliehavé, no nebolo vyslovene, že by som z neho kypela, to sa pri mojej váhe ani nedalo 😀 ale tak cítila som sa dobre v tom, a namiesto nohavíc som celé tehotenstvo nosila taká teplákové nohavice... a samozrejme taký tehotenský pás, lebo bolo zima.
tehulka s peknou postavou si moze dovolit naozaj viac ako oblejsia tehulka.ja som ako sympaticka xxl tehulka 😀 mala naozaj problem si na seba nieco najst do coho som sa narvala.v mojom pripade priority stylu,materialu,strihu ci farby isli uplne bokom.tesila som sa aj obycajnym teplakom do ktorych sa moj kufor zmestil 😀 😀
ja som mala rada voľnejsie oblečenie, v 6.mesiaci tehotenstva nikto nevedel v praci, že som tehotná, nič nebolo vidieť. 🙂
keby si mala volnejšie, v neskorších štádiách si ako velryba a to by už duplom každý pozeral.. tehotenské bruško je pekné, netreba ho skrývyť a oblečenia pre tehulky je dnes už dostatok, veľmi pekné veci. ja som mala v obľube taktiež rife s takým úpletovým pružným pásom, takú som mala aj sukňu a elegantné nohavice. na vrch priliehavý dlhý top, sveter, tričko a podobne. horšie bolo s kabátmi a vetrovkami 😀
na doma volne a medzi ludi aj obtiahnutejsie...najlepsie nejake leginy a peknu tuniku....
Nosím presne to čo som nosila aj pre tehu, kedže som pribrala len dve kilá 🙂 ale prirodzene je mi to všetko obtiahnutejšie, ale cítim sa tak lepšie ako v nejakých voľných veciach 🙂
Čím menšie bruško tým obtiahnutejšie tehu oblečko - nech každý vidí - ja som sa bruškom chválila /a zasa chválim už od cca 13.tt 😀 /. Voľné oblečenie somnosila vtedy, keď mi to vyhovovalo /nevolnosť, dlhšie cestovanie, .../ Inak som za obtiahnutejšie oblečko - nech ma môžu staré babky ohovárať. ja som hrdá na to, že čakám s manželom vytúžené bábko a prečo by som sa s týmto šťastím nepochválila. Nechápem, prečo sa niektoré ženy hambia za bruško - spýtajte sa aj cudzích chlapov - väčšina z nich pokladá aj tehotnú ženu za krásnu 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala skor priliehave. Akoze nie uplne obtiahnute latexove gate 🙂 Nohavice som mala pekne tehotenske rifle z HM a hore som nosila skor obtiahnute tricka, pulovriky. Mne osobne sa nepaci nosit take velke roztahane veci. Tehulka nemusi vyzerat ako velryba 🙂