Aké tehotenské oblečenie na zimu?

novamamima
8. dec 2015

Ahojte, chcem Vas poprosit o radu, som na zaciatku 4.mesiaca, termin mam v maji, neviem odhadnut ci budem potrebovat tehotenske oblecenie na zimu alebo nie, ci sa zmestim do svojho 🙂 Nechcem kupovat vela zbytocnosti, kedze je to vsetko tak drahe, ako pre deticky tak aj pre mamicky.

bonaqa2013
8. dec 2015

@novamamima ono je to ťažké aj pre nás skúsených Ti poradiť, pretože nik nevie ako budeš priberať resp. ako ti bude rásť bruško. Ja som pri prvom bola ako menšia medvedica a pri ďalších ani len susedia nevedeli že som tehu.... Kúp si až keď budeš potrebovať.

daniela242
8. dec 2015

Kupuj až vtedy keď sa nezmestíš do svojho oblečka. Dˇopredu to nemá zmysel, nevieš ako priberieš. Ja som napríklad tehu oblečko vôbec nepotrebovala. Do 7. mesiaca som nosila svoje a potom som si požičala od mamy zopár vecí keďže nosí o číslo väčšie veci ako ja a stačilo 🙂

slniecko35
8. dec 2015

@novamamima dopredu velmi nekupuj, nevieš ako ti bude rást brucho. Ja končím piaty mesiac a nosím zatial len tehotenske rifle a leginy. Nedavno som si musela kupit zimnu bundu pre tehulky, lebo svoju uz skoro nezapnem. Možno ti bude stačit ak si kupiš veci len o 1- 2 čisla väčšie, pre mna to ale neplati lebo som L a pri úzkych strihoch XL no a väčšie sa už nevyrábaju.

majka99999
9. dec 2015

Ja som mala termin koncom maja a nastastie jar prisla prave v okamihu, ked mi zimna bunda zacala byt tesna. Ale tak ja som XL, mam aj vacsie prsia, takze mam sirsie bundy. Kupila som si taky predlzeny rolakovy sveter a nosila ho s rozopnutou jarnou bundou. Kamoska ma termin vo februari a pred mesiacom nosila kabat este spred tehotenstva. Zalezi, aku velkost nosis a ako bude rast brusko.

agids
16. dec 2015

Ahoj, ja mám na predaj tehotenské oblečenie za dostupné ceny 🙂 :
www.mamimodi.sk

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre