Aké podprsenky a košele na dojčenie?

5. nov 2021

Prosím vás riešim pomaličky veci do pôrodnice. Vedeli by ste mi poradiť KDE a hlavne AKÉ košele a podprsenky kúpiť?
Doteraz sa mi prsia vôbec nezväčšili a niektoré písali že sa nalejú a narastú až po pôrode ale tým pádom absolútne neviem akú veľkosť kúpiť? Vedeli by ste mi s týmto poradiť? Mám prsia veľkosť B

liesik
5. nov 2021

Kľudne môžeš kúpiť aj o číslo väčšie, nech ťa neomína. Zrejme si tam budeš dávať aj kojo vložky, tak nech tam je na to miesto. Ja som si kupovala napríklad aj v Lidli, tie sú celkom fajn.

enoula
5. nov 2021

Kosele bonprix, za tu cenu kupodivu vydrzia. Podprsenky na začiatok obyčajne bavlnene, lidl aj bonprix uplne staci, kludne o cislo vacsie, potom doobjednas podľa potreby.. aj hm, tchibo, lindex su príjemné. Niekomu vyhovuje len tielko na dojcenie pouzivat, takze casom zistis co ti bude lepsie

alexandra2468
5. nov 2021

No neviem, či som jediná, ale mne prišli “kojo” podprsenky maximaaaaaalne nevkusné 😃
Ja som vždy nosila také tie makké čipkované podprsenky, nebolo tomu inak ani počas kojenia.
Kúpila som o číslo väčšiu, pred kojením som stiahla ramienko a teda “pól podprsenky” a hotovo 😃

petamich
5. nov 2021

ja mam nocne kosele aj kojo podprsenky z Bonprix, teraz maju 25% zlavu v appke, podprsenky som skusala viacere a mne najviac vyhovuju akoby polo-tielka s prednym prekrizenim, nevystuzene, kedze v nich aj spim a jednoduchsie sa s tym manipuluje ako tie odopinacie

maximilie
5. nov 2021

@alexandra2468 ja som si tiež nakúpila dojčenské podprsenky, pyzama... nebavilo ma to furt odopinat, zapínať..tiež nosím klasické, stiahnem i už. Aj keď pyzama mam také ponatahovane, že budem musieť nakúpiť komplet nove😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre