Ahojte baby aké nohavičky si beriete k pôrodu ? Tie sietkovane alebo obyčajne som prvorodička
@michaela12378 najlepšie sietkove aj pre mna
Tiež tak isto ako baby predomnou napísali, sieťkové a nosila som ich aj doma skoro cele sestonedelie.
K porodu ziadne. Po porode sietovane jednorazove (alebo aj pratelne, to uz je na tebe), ale urcite sietovane.
@michaela12378 a za mňa zase obyčajne bavlnené, neznášala som tie sieťkované. Pri druhom pôrode som ich už ani nekúpila.
Ja som ich tiez nemala rada. Normalne vlozka a nohavicky... :D
@michaela12378 tiez som mala normalne nohavicky, bavlnene ale lacnejsie, aby mi nebolo luto vyhodit ak sa hned znicia
U mňa 3x normálne nohavičky ....
Sietovane (resp tie jednorazove poporodne) sa odporucaju kvoli lepsiemu odvetravaniu ale, samozrejme, pokial su niekomu pohodlnejsie normalne bavlnene nohavicky, tak kludne… hlavne nech je v nich vlozka
@michaela12378 tie jednorazove, po pouziti isli do kosa aj s vlozkou, ziadne odkladanie krvavych nohaviciek alebo pranie a susenie …
Obyčajne čo som mala staršie doma ktoré by som mohla kľudne aj vyhodiť tak také som si vzala . Sieťkované pre mňa prišli také no ale keby som mala znova tak by som šla aj do menštruačných nohavičiek .akože tie sú ináč top ako keby som nemá nič
Ja klasické obyc nohavičky čo nosím a vložka ani nie tak popôrodna veľká ale klasická čo používam a dva cisárske som mala
Mala som sietkovane (opakovane pouzitelne, nie tie jednorazove) boli pohodlne a hlavne netlacili na jazvu, nosila som ich este aj doma v sestonedeli.
Mne boli sietkovane velmi pohodlne. K porodu ziadne, ako prides do nemocnice, si bez nohaviciek.
Zo zaciatku po porode sietkovane alebo take ktore vyhodis, lebo budes dost krvacat. Potom uz uvidis, co ti bude vyhovovat
@michaela12378 obyčajne z vyšším pásom aspoň 2 a sieťované ja som brala viac kusov keďže som mala sekciu a cez ranu to bolo obtiažne
Ďakujem žienky za rady lebo nedovolá som si istá ktoré mám zobrat ale mám aj sietkovane aj normálne uvidím ktoré z nich použijem
@michaela12378 poporodne cariwell, super sedia a su tusim aj pratelne, že sa daju aj na doma použit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@michaela12378 sietkove boli naj pre mna, vyuzila som aj doma po porode