Aké legíny odporúčate v tehotenstve?

16. nov 2023

Baby poraďtee 🙂
Zvyknem nosiť nike a adidas športové legíny, ale pozerám sa aj po niečom novom ako sú lelosi a podobne, akurát ma to vždy odrádza kvôli veľkostiam, že neviem či mi sadnú a pod. Čo odporúčate?🙂 Niečo fakt pohodlné🙂 Vďaka.

xsimonkax
16. nov 2023

Ja len lelosi čierne mamba. Veľkosť mam small

vkatush
16. nov 2023

Mne sedeli lelosi pred-počas-po tehu a hlavne netlačili, oni sa dobre natiahnu. Mala som niekoľko kusov a nosila som len tie.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikasmile
16. nov 2023

Calzedonia. V 1.tehotenstve som mala tehotenské a nevyužila som ich, padali mi, mala som malé bruško, tak som si v 2. tehotenstve kúpila v calzedonii obyčajné a tie som nosila celé tehotenstvo (zase malé bruško) a nosím ich dodnes. Sú pohodlné a majú vyšší pás.

lelelienka
16. nov 2023

Mala som bavlnene tehotenske leginy so vsitym zvysenym pasom na brusko z Lidla a boli super pohodlne, len poslednych par tyzdnov sa uz brusko nevoslo

princezpuss
16. nov 2023

Ja som spokojna s obycajnymi MAMA leginami z H&M

bolarazjedna
16. nov 2023

Ja mam tenšie legíny z lidla - akurát teraz sú od dnes znova v ponuke, už ich nosím druhé tehotenstvo.
A zateplené mám zo stránky lococo.sk, veľmi pohodlné, príjemné, akurát teraz sa chystám kúpiť si ďalšie také isté.

zorkahorka
16. nov 2023

Ja som bola uplne spokojnas lidlom. Nosim aj roky po porode

kris_tin257
16. nov 2023

U mňa calzedonia bola otras, mala som dvoje a teda hrozne sedeli, Adidas som obliekla len do nejakého 7 mesiaca a top boli lelosi

kik2022
16. nov 2023

Ja som nosila Lelosi. 🙂

cyberk
16. nov 2023

Pikaluna, nosila som aj pred tehotenstvom aj pocas aj po 🙂 tip top drzia a co viac - vyrabaju aj verziu pre deti takze dcerka ma stejne ako ja 😅😇

lenkakravcova
16. nov 2023

Lindex, vrubkovane.

becyn97
16. nov 2023

Lelosi je top…cele tehotenstvo som nosila S-ko ( a to som mala 86kg ked som isla rodit) a po tehotenstve nosim stale tie iste… milujem, velmi prijemny material a hlavne su mega pohodlne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre