Baby poraďtee 🙂
Zvyknem nosiť nike a adidas športové legíny, ale pozerám sa aj po niečom novom ako sú lelosi a podobne, akurát ma to vždy odrádza kvôli veľkostiam, že neviem či mi sadnú a pod. Čo odporúčate?🙂 Niečo fakt pohodlné🙂 Vďaka.
Mne sedeli lelosi pred-počas-po tehu a hlavne netlačili, oni sa dobre natiahnu. Mala som niekoľko kusov a nosila som len tie.
Calzedonia. V 1.tehotenstve som mala tehotenské a nevyužila som ich, padali mi, mala som malé bruško, tak som si v 2. tehotenstve kúpila v calzedonii obyčajné a tie som nosila celé tehotenstvo (zase malé bruško) a nosím ich dodnes. Sú pohodlné a majú vyšší pás.
Mala som bavlnene tehotenske leginy so vsitym zvysenym pasom na brusko z Lidla a boli super pohodlne, len poslednych par tyzdnov sa uz brusko nevoslo
Ja som spokojna s obycajnymi MAMA leginami z H&M
Ja mam tenšie legíny z lidla - akurát teraz sú od dnes znova v ponuke, už ich nosím druhé tehotenstvo.
A zateplené mám zo stránky lococo.sk, veľmi pohodlné, príjemné, akurát teraz sa chystám kúpiť si ďalšie také isté.
Ja som bola uplne spokojnas lidlom. Nosim aj roky po porode
U mňa calzedonia bola otras, mala som dvoje a teda hrozne sedeli, Adidas som obliekla len do nejakého 7 mesiaca a top boli lelosi
Ja som nosila Lelosi. 🙂
Pikaluna, nosila som aj pred tehotenstvom aj pocas aj po 🙂 tip top drzia a co viac - vyrabaju aj verziu pre deti takze dcerka ma stejne ako ja 😅😇
Lindex, vrubkovane.
Lelosi je top…cele tehotenstvo som nosila S-ko ( a to som mala 86kg ked som isla rodit) a po tehotenstve nosim stale tie iste… milujem, velmi prijemny material a hlavne su mega pohodlne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja len lelosi čierne mamba. Veľkosť mam small