Na e-shope Modrého koníka nájdeš množstvo výhodných setov, ktoré ti ušetria od 4 do 300 EUR. Jeden taký v hodnote až do 100 EUR môžeš vyhrať aj ty a navyše si ho môžeš sama vybrať podľa toho, po čom tvoje srdiečko alebo dieťatko túži 🙂.
Stačí, ak navštíviš náš nový e-shop a odpoveďou na jednoduchú otázku sa zapojíš do súťaže. Losovať budeme jedného výhercu.
Jeden z vás môže získať 1x výhodný set z e-shopu Modrého koníka podľa vlastného výberu v hodnote do 100 EUR.
Mrkni na e-shop Modrého koníka a prelúskaj sa setmi. Potom nám do komentára napíš, ktorý z nich sa ti najviac páči a nezabudni to stihnúť do 25.2.2024.
Výherkyňa nevyhráva automaticky set, ktorý v komentári napísala. Takže pokojne vyberajte, hodnoďte, ktorý je podľa vás ten naj. Nemusíte sa limitovať hodnotou výhry (ako výhru si je možné vybrať niektorý z výhodných setov, ktoré sú v ponuke na E-shope Modrého koníka, v maximálnej hodnote do 100 Eur). O tom, ktorý si nakoniec výherkyňa vyberie, sa dohodneme prostredníctvom internej pošty.
Súťaž prebieha od 19.02. do 25.02.2024. Login 1 výhercu zverejníme do 10 dní po skončení súťaže a o výhre ich budeme informovať správou do internej pošty.
Výherca, ktorý na správu nezareaguje do 5 dní, stráca nárok na výhru.
Výhru získava:
@mirka_c113
Gratulujeme!
Multifunkčný set doplnkov k športovému kočíku - ten ruksak vyzerá byť ozaj dokonalý ❤️
Najviac sa mi páči béžový Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, montessori príbor, dizajn Panda
Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, montessori príbor, dizajn Sovička
@sutaz Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, príbor, dizajn Panda
❤ Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, montessori príbor, dizajn Panda ❤, to bola láska na prvý pohľad keď som to uvidela 🙂😍
https://shop.modrykonik.sk/sk-eur/sk/products/c...
@sutaz najviac sa mi páči Set na kúpanie bábätka, kozmetika Hipp 🥰
Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, montessori príbor, dizajn Panda
Maxi set univerzálnych doplnkov k dvojkombi kočíkom
Jedalensky set ruzovy Panda s Avent flaskou
Čakáme bábätko Organic Set
Maxi set univerzálnych doplnkov k dvojkombi kočíkom
@sutaz najviac sa mi paci Jasmine Camino Classic, autosedačka, základňa a doplnky v tmavo sivom prevedeni. Ten kocik je nadherny ❤
Mne sa paci Midi set univerzálnych doplnkov k dvojkombi kočíkom ☺️
@sutaz Set na kúpanie bábätka, kozmetika Hipp, detská pasta Elmex a žinka od Ritka v suchu
@sutaz Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, príbor, dizajn Panda
Jedálenský silikónový set + fľaša Avent a cumeľ Dr.Brown's, montessori príbor, dizajn Panda
Tento set by sa nám skvelo hodil 🙂. Dúfam, že ho vyhrame 💚
Espiro Yoga, autosedačka, základňa + maxi set doplnkov
Najviac ma zaujal jedálenský silikónový sed+ Avent fľaša... Veľmi dobre vyskladaný a funkčný
moja milovana krstna dcera bude o par dni rodit, tak by potesilo cokolvek. ale myslime uz dopredu a urcite by potesil set - Športiak Baby Jogger Summit X3 s multifunkčným setom doplnkov
Set na kúpanie bábätka a jedálenský silikónový set ❤️❤️❤️