Súťažte s Biodermou o 5 balíčkov s Atoderm Preventive 200ml v hodnote 13,50€ a Atoderm Intensive Baume 500ml v hodnote 21,90€!
Stačí odpovedať na otázku:
Ako sa volá krajina za polárnym kruhom, kde odcestuje jedna rodina, aby otestovala kvalitu produktov Atoderm?
Indíciu na správnu odpoveď nájdete v článku https://www.modrykonik.sk/blog/pr_clanok/article/sutaz-s-biodermou-kto-ochrani-vasu-poko-mnqhdc/
Svoje odpovede píšte priamo sem, do súťažného fóra s názvom "Súťaž s Biodermou o 5 balíčkov Atoderm". Súťaž prebieha od 7. do 13.12.2015. Po skončení súťaže do 5 pracovných dní rozpočítame 5 z vás na základe riekanky.
spravili tam kury bál,
rozmetali všetko.
Výhercami sú:
@murron
@anazuz756
@lucka0122
@agrigento
@basavel
Gratulujeme! 🙂
Laponsko
Laponsko
Laponsko 🙂
Laponsko 😉
Laponsko
Laponsko
LAPONSKO 🙂
LAPONSKO 😎
takze ja 10x napisem, ze Laponsko, snad mi 10tka prinesie stastie ;) ;)
LAPONSKO JE SPRAVNA ODPOVED
Laponsko 😉
Laponsko
Laponsko 😉 a poviem vám netuším kde to je ale hned by som tam šla na dovolenku 😁vypnut !offlinovat sa !lebo stavim sa ze ani nikto z mojej rodiny nevie kde to je a tak by ma tam nik nehladall 😁
Laponsko
Laponsko
Laponsko
Laponsko
do ďalekého Laponska
LAPONSKO 🙂
Rodinka cestuje do Laponska 🙂
laponsko
Do Laponska
Laponsko 😊
Laponsko 😀
Laponsko
Laponsko
Krajina sa vola Laponsko, je na severe europy a zahrna oblast severnej casti skandinavie, teda norska, svedska a finska a tiez ruskeho polostrova kola. Musi tam byt krasne, moje srdcovky su norsko a Island 🙂 putovanie tejto rodiny budem urcite sledovat 🙂
Laponsko 🙂
Krajina sa vola Laponsko.
Laponska