Mamičky, pošlite nám fotografiu, ako trávite letné dni s vaším drobčekom a vyhrajte nové trojbalenie Nutrilon 3 Pronutra 3x800g! 3 najoriginálnejšie fotografie odmení odborná porota novinkou Nutrilon 3 Pronutra 2,4kg (3x800g). Súťaž trvá od 11.7. do polnoci 16.7. Mená výhercov budú zverejnené do 5 pracovných dní od ukončenia súťaže na našom blogu. Jediné, čo stačí urobiť, je vložiť fotku do súťažného fóra. Tešíme sa na Vaše fotky 🙂
Pravidlá súťaže nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/blog/miriam_nutrilon/article/statut-a-pravidla-1-sutaze-dni-so-znac-xzemuh/
Potravina na osobitné výživové účely. Dojčenie je najprirodzenejší spôsob výživy dojčiat. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.nutriklub.sk. Do súťaže nemôžu byť zaradene fotky detí s počiatočnými mliekami.
Tieto prazdniny su nase uplne prve a preto tie najspecialnejsie☺Snazime sa co najviac casu travit na slniecku,pri vodicke a taktiez prvymi pokusmi o behanie po 4och😅Kazdy den je iny,plny smiechu,objavovania noveho,lasky a kazdy sa mi zda tym uplne najkrajsim.A potom pride dalsi den,este krajsi ako ten predtym❤
Ahojte,my sme boli tento vikend na vylete v Čiernom Balogu na dni stromu Bea si podržala sovu,velmi ma rada zvieratka.. a ubytovany sme boli pri Pribyline tak sme navštívili les,bolo tam prijemne chladno...sme 6-členna rodina a najmenšia ma 10-mesiačikov a mliečko miluje..prajeme vám pekny zvyšok večera..
Toto leto travime cakanim na sestricku a horuce dni sa s ockom takto chladime 🙂