Zvieratko a dieťa v jednej domácnosti? Ako prijal váš domáci maznáčik nový prírastok do rodiny? Alebo ste si zvieratko zaobstarali až na materskej? A ako sa spolu zžívajú? Ako je to s imunitou a vznikom alergií u detí, ktoré žijú v domácnosti so zvieraťom? Prečítajte si náš článok tu: https://goo.gl/7bHtlr
Nas maly bude mat devat mesiacov a narodil sa do domacnosti s dvoma psikmi-shi tzu a obrovsky cane corso.Maleho odzaciatku miluju najviac na svete a nedaju nanho dopustit.A co sa tyka imunity,nieco na tom asi bude,kedze maleho som nemala este ani raz choreho-ak teda neratam teplotu po ockovani
A inac,tento clanok si vytlacim a rozposlem po celej rodine,ktora by ma najradsej videla cely den pobehovat okolo maleho so sanytolom v ruke,aby nedajboze nechytil do ruky nieco nevydenzifikovane a ze som okamzite po otehotneni nedala psy prec☺uplne ste v tomto clanku vystihli vsetko,co ja stale tvrdim dookola.teraz to uz mam aj vedecky podlozene😆dakujem
@daniela1978 To je krásné, že mají spolu tak hezký vtah. My jsme jako malí našeho psa oblékali do trička a obouvali mu boty a ještě se mu to líbilo 😀
@kittyjuliette To jsme rádi, že se Vám článek líbí. Určitě mrkněte na www.nutriklub.sk kde najdete spoustu užitečných článků a informací 😉
@lenka_nutrilon no môj "malý" má už skoro 13, takže náš vlčiak už je v psiom nebi.....ale mali sa navzájom veľmi radi. teraz máme dvoch ďalších havkáčov a z toho jeden je povahou presne ako ten vlčiak, podľa mňa je to on 🙂
Nas pes deti miluje, necha si od n8ch vsetko. Ale je pravda,ze to je take male teliatko - rhodezsky ridgeback a castokrat ich zhodi. No umyselne neublizil nikdy. Dcera ma teraz 1rok a ocucha a odide, obcas olizne 😉 syn uz jej kolkokrat robi aj napriek (nahana ju s vodnou pistolou a ona vodu nemusi). No su to najvacsi partaci. Okrem hava mame este zajkov. No ti ako ktori, su nauceni na hladkanie. Teraz mame novu rasu a ti su taki divocejsi, tak deti maju zatial zakaz k nim chodit.
Mám 8 mesačného syna a 3 ročného psa slovenského čuvača. 50 kg živej váhy 😀, je stále voľne na dvore, má voliéru ale to len v prípade núdze. Stráži ho neskutočne, vonku ľahne ku kočíku a nepohne sa. Oblizne mu nohu, ovonia a ide preč. Malý sa po ňom naťahuje ja hladká, len dávam pozor aby ho neuštipol a pod. Na prechádzky s kočíkom chodíme spolu, keď sa niekto pristaví tak sa Belo postaví medzi kočík a dotyčného ( nevrčí ani nič ) len okrem nás doma nesmie nikto stáť tesne pri kočíku. Je to skvelý pes a koľko som sa napočúvala, že neberte čuvača, je agresívny, nezvládnuteľný a pod. Samozrejme, keby bol na reťazi alebo celý deň vo voliére, musí zošalieť, pretože to nieje pes na reťaz, je ovčiarsky a potrebuje voľnosť. 🙂 🙂 🙂 Náš chlpatý maznáčik 🙂 🙂 🙂
Len dopĺňam, choroba žiadna, imunita skvelá 🙂
@lenka_nutrilon Na tej foto je slovenský čuvač? Krásne a aj u nás to vyzerá podobne. 😉
@gir Ano je 🙂 Je zajímavé, že většinou ti velcí psi si nechají od našich nejmenších všechno líbit 🙂
Milé mamičky, veľmi si vážime vašej priazne a ochoty zdieľať s nami vaše názory a skúsenosti. Veríme, že aj pre Vás boli témy a diskusie v rámci Dni so značkou Nutrilon prínosné. Prajeme vám, nech vám v budúcnosti vaši najmenší robia len radosť! 🙂
keď sa narodil môj malý, tak náš vlčiak mal cca. 2 roky. samozrejme, že si s ním mohol robiť čo chcel, ťahať uši, sedieť na hlave..... (samozrejme, tak aby to neublížilo psovi 🙂 )...vlčiak bral malého ako poklad, čo treba opatrovať 🙂