Ako pripravujete dojčenské mlieko, keď sa chystáte von?

miriam_nutrilon
Moderátor
13. júl 2016

Letné dni lákajú na výlety a pobyt vonku. Vziať so sebou dojčenské mlieko môže byť však niekedy oriešok. Ako pripravujete dojčenské mlieko na cestách? A aké balenie so sebou najradšej vozíte?

lavinis
13. júl 2016

do termosky prevarenu teplu vodu, do flasky prevarenu studenu a mlieko do zasobnika (davkovaca).

maminka1986
13. júl 2016

tak ako vidím nik nepíše 🙂 ja si zabalim mlieko do menšje krabičky z umelej hmoty je na asi 3 dávky pre istotu ked idem na cca 6-8 hod preč...vodu si prevarim ochladim na telovú teplotu a dám do malej termosky a vezmem flašku umelu sklenenú mam doma a zarobím potom kdekolvek a či sa divaju ludia? no možem ich....nenechám dieťa hladné len zato,že nekojim a nemam mlieko svoje..nech si myslí kto chce čo chce takí ludia čo toto odsuzdzuju mi pridu hrozne sprostí a nevedia či dotyčná matka ma mlieko čo prekonala atd..takže tak 🙂

anka2103
13. júl 2016

Rovnako. Vodu teplu do davkovaca prichystane mliecko a potom uz iba zarobit davku

maris5
13. júl 2016

My sme uz mliecko zarabali aj v lese na pniku. Maly mal 3 mesiace. Napapal sa a slapali sme dalej. Videl nas pri tom starsi pan a velmi sa usmieval. Neskor sme ho este stretli,tak sa nam prihovoril, ze sme uzasni rodicia. 🙂

janickacrazy
13. júl 2016

Ja tiež beriem vždy so sebou prevarenú teplú vodu v termoske plus studenú prevarenú vodu vo fľaši plus sušené mlieko v krabičke a zarobím podľa potreby. Nevidím v tom nejaký problém. Tiež pokiaľ človek ide autom tak sa dá zastaviť či už v reštaurácii alebo niekde na odpočívadle, ja robím mlieko kdekoľvek. Už sa mi aj stalo, že mi došla voda a zaklopala som na súkromný dom, či by mi nedali trochu vody pre malého. trošku sa aj čudovali, ale dali. 😀

gabrielita3
13. júl 2016

Beriem vzdy termosku s prevarenou vodou flasku dojcenskej vody a do davkovaca mlieko 🙂

lyrrya
13. júl 2016

Ja si balim teplu vodu do flase a tu dam do termoobalu, mlieko mamv davkovaci nadavkovane podla vody 😉 ale uz mam velku slecnu a mliecko jej staci 2-3x za den

maminka1986
13. júl 2016

@lyrrya baby kde kupim ten dávkovač prosim???

petra0017
14. júl 2016

Mliečko do dávkovača u nás top je s DM taká veža ,voda do termosky a ide sa 😵

nanulik
14. júl 2016

ja som pouzivala take malinkate dozy pkastove, do jednej mi vacsinou vosla jedna davka. a voda v termoske, uz vychladena na potrebnu teplotu, aby som este aj studenu nemusela brat so sebou

lyrrya
14. júl 2016

@maminka1986 ja som si kupila original od Aventu, ale napr.moja svagrina to riesila malou plastovou nadobou napr.z mini pomazanky,co sa da dobre zatvorit. Zozenies to takmer v kazdej drogerii a hypermarkete 😉 a rozne znacky a aj cenovo tak

ederka1
14. júl 2016

@lyrrya ja tak isto ako Lucka...

hors
14. júl 2016

Ja ties berem prevarenu vodu do termosky ties ochladení vodu alebo lúčku ružovú a šup kdekoľvek zaribym a napapa sa mám 3deti a všetky boli takto natom keď sme niekam išli.Stalo sa nám že som ju kŕmila aj Tescu na nákupnom košíku ako bola autosedačke niektorí ľudia sa pousmiali😉 neriešim to čo kdo si myslí každý mi môže vyskočiť .......😉prna sú podstatne moje deti a aby boli napapana 😁😁

hors
14. júl 2016

Ešte som zabudla UM beiem do davkovaca či davkovacov zalezi nakoľko ideme preč zdomu 😉

moncach
14. júl 2016

Keď ideme len na plaváreň a viem, že do 2h bude papať, tak rovno doma zarobim a dám do termoobalu. Ak ideme na dlhšie, tak horúca voda do termosky, studená do fľaše, a do dávkovača Nutrilon HA, a 2 fľaštičky 😏 pre istotu

erikab82
15. júl 2016

teplá voda do termosky a mliečko do dávkovača, pre istotu som zvykla brávať 2 dávky a dve fľaše, keby niečo 😉

miriam_nutrilon
autorModerátor
15. júl 2016

Milé mamičky, veľmi si vážime vašej priazne a ochoty zdieľať s nami vaše názory a skúsenosti. Veríme, že aj pre Vás boli témy a diskusie v rámci Dni so značkou Nutrilon prínosné. Prajeme vám, nech vám v budúcnosti vaši najmenší robia len radosť! 🙂