Ahojte,.. neviem ako si pomôcť. Proste neviem prečo to prišlo, ale neviem vystáť svoju mladšiu sestru,.. je o 13 rokov mladšia,.. ešte mám staršiu sestru a brata...
Keď sa narodila, tak som bola šťastná,.. starala som sa o ňu, hrala sa s ňou, mala s ňou perfektný vzťah,.. no teraz, keď ma pomaly 8 rokov,.. tak ju neviem vystáť,.. proste ja potrebujem svoj kľud, lebo nie som na Tom psychicky dobre,.. a neviem, čo sa také u mňa stalo, že si neviem nájsť ku nej dobrú cestu a veľmi ma to mrzí,.. aj sa s ňou hrám niekedy, zoberiem ju niekam na výlet, hocičo..,.. ale proste neviem sa nejako s ňou už zblížiť. Nechcem byť na ňu zlá, veď nemám na to dôvod, ale proste neviem, čo robiť.
@anna883 tiez trpim uzkostami, ale ak beries tabletky tak by si to mala mat ako-tak pod kontrolou. Medzi vami je velky vekovy rozdiel, je jasne ze si k sebe tazsie hladate cestu hlavne teraz, ked sa vsse zaujmy a priority snad najviac rozslisuju. Medzi mnou a mojim bratom je len 5 rokov a mali sme "krizu" ked zacal pubertu. Najviac sme si zacali rozumiet po jeho 20tke, kedy nabral skusenosti a opat sme mali rovnake temy.
Ako to je z pohladu tvojej sestry, snazi sa ale tebe to vadi?
Ale toto nebude vina sestry, ale tvoja... musis na sebe popracovat, poriadne nech ti nastavia lieky, porozpravaj sa s rodicmi, ze sestra mohla (uz je to teraz jedno, prazdniny koncia) - ist aj do tabora a nemusela tebe visiet na krku ako lacny babysitting...ty si si na druhej strane tiez mohla rozplanovat prazdniny tak, aby si doma nebola, pfu na vyske si kludne mohla s batohom cez prazdniny obijst pol Europy, keby sa ti chce... to je cas najvacsej volnosti a ani financie na to nie su boh vie ako potreba...
No dieta v puberte nieje nic moc. A ty uz mas ine zaujmy. Ja to dobre poznam, medzi mnou a sestrou bol rozdiel 8 rokov. Ja som bola mladsia. A tiez som nechapala urcite veci,ktore som pochopila az ked som bola v jej veku a starsia.
@anna883 si dospela, že? Odsťahuj sa a budeš mat svoj kľud