Traja synovia sa neustále hádajú

lucika28
8. okt 2012

moji chlapci su stale v hadke neustale sa hadaju natahuju aa mlatia sa starši ma trinast a mladši ma devet a nalmenši dva ale to neni normalne a celi den počuvam len mama povec mu alebo mama nech ma nebyje a nech my nenadava už som s nich na nervi a pomali my odchadzaju aj chlasivki poradte my čo s nimi aj ostatne deti toto robja

tea333
8. okt 2012

Uf, tolko pravopisnych chyb v nazve 😅
Ja som vyrastala s dvoma batmi a mlatili a natahovali sme sa denne. Zakladom je, ze sa nesmies stavat do role policajta ci rozhodcu. Musis ich naucit, ako maju riesit svoje konflikty a ako si navzajom mozu efektivne vyjadrit co im vadi a kde je problem.krik nepomoze, chalani sa ho naucia ignorovat a navyse- chces aby sa nehadali a nekricali - tak preco to robis ty? Davas im nespravny priklad. Je dobre ich nestranne viest k tomu, aby si navzajom vedeli veci vydiskutovat.v klude, s chaldnou hlavou. Je dobre povedat - chlapci mali by ste teraz ist od seba, a pri veceri kazdy pride s navrhom riesenia tohto problemu.. Rodic moze rozhovory moderovat, ale tym ze rozhodujes a kricis sa bude stale niekto citit ukrivdeni a chalani sa nenaucia riesit hadky. Odporucam napriklad knihu respektovat a byt respektovan

lucika28
autor
8. okt 2012

ahoj ale to je na to najhoršie že manžel ich zastava lebo ked je doma on tak su ako cukor toto robia len vtedi ked je on v praci

lucika28
autor
8. okt 2012

a za tie chyby sa ospravedlnujem mam maleho vadla seba

bodka13
8. okt 2012

@tea333 tak-tak...aj u nás kým "netečie krv" do hádok sa nezapájam-neriešim ich ,chalani si to musia vydiskutovať sami ...iba ich usmerňujeme,že konflikty sa dajú riešiť aj bez kriku a násilia 😉

bodka13
8. okt 2012

@lucika28 asi vedia ,že si to pri tebe môžu dovoliť....narobíš krik a potom možno skonštatuješ,že sa nebudeš rozčulovať nech si robia čo chcú a už aj je problém na svete 😒

lucika28
autor
8. okt 2012

☹ presne tak je to narobim kriku až my chlasivi odidu a potom sa na to vikašlem aj tak to nema zmysel

zumbadance
8. okt 2012

@lucika28 ja mam doma to iste s mojimi chlapcami maju 6 a 5 rokov. 😝 raz ked sme odchadchali z ihriska poskriepili sa pre balon,mladsi plakal a druhy sa vzpieral mu ho dat..nechala som to tak,co spravia.netrvalo to dlho a starsi syn nasiel nejaku blbost ktora sa mladsiemu hned zapacila a bolo po hadke,oni sa vedia dohodnut niekedy pritom sa aj povadia.. 🙂 aj maly 2 rocny sa vadi s velkymi bratmi.. 😀

lucika28
autor
8. okt 2012

jaj na maleho nieto paru ten je čert za všetkich troch ten ich prebije