zaujimalo by ma ci ma niekto dve deti pripadne viac narodených v tom istom mesiaci a ci su povahovo podobni a ci su to dve dievcatka dvaja chlapci a ci rozdielne pohlavia za prispevky dakujem
Syn aj dcerka su v rovnakom mesiaci a su tak odlisni, ako sa to len da......
Sice na horoskopy a astrologiu moc nie som, ale su ine znamenia....
Ja som 14 máj, brat 31. máj s 5 ročným rozdielom, povahovo sme úplne iní 🙂
Mám dvojicky, chlapec dievca a sú samozrejme rozdielni. Rovnaké deti s rovnakou povahou asi nikdy mať nebudeš.
ja mám obidve deti narodené v decembri. Obidvaja znamenie Strelec. Slečna staršia a fešáčik mladší. Rozdiel medzi nimi presne 6 rokov a 6 dní. a povaha? úplne rozdielna. Ked sú spolu tak je 3.svetová vojna a ked sú bez seba tak sa nevedia dočkať kedy budú spolu.
sestra 29. apríl, ja 30-ty... a sme každá iná ;)
sestra 25.januar, ja 28.januar. dve vodnarky ale kazda celkom ina 😀
my mame dvoch julovych chalanov, je to prakticke pri oslavach narodenin 🙂 ale myslim si, ze ich osobnosti su dost ovplyvnene aj poradim narodenia (prvorodeny a druhorodeny), nielen pohlavim
My so sestrou sme tiež obe narodené v januári, jedna v polovici, druhá ku koncu mesiaca, povahovo absolútne odlišné, výzorovo ako malé sme sa celkom podobali, teraz máme spoločnú farbu vlasov a farbu očí. Ale každá sme iné znamenie zverokruhu, takže možno je to aj tým.
ja mam dcerky jedna 26. a druha 30. oktobra a povahovo podobne, nadane na hudbu, ale aj tak je kazda original 😉
ja mam deti narodene v jeden den...s dvojrocnym rozdielom 😉 Dievca a chlapec...a nielenze sa strasne na seba podobaju...ale su aj rovnaki...da sa povedat ze syn ide uplne v slapajach svojej sestry 🙂 s malymi chlapcenskodievcenskymi rozdielmi 🙂 .., uvidime, ako to bude, ked budu starsi 🙂
První dcerka 8.7.2006 klidná, litostivá,do světa. Druhá dcerka 17.7. 2012 tvrdohlave tornádo,ale jen při mojí sukni.Nesmim bez ní ani z auta vystoupit 🙂
@zutera ja mam to iste s nasimi dvoma cvirkmi. starsi ako pises a mladsi to iste ako tvoja mladsia. oidvaja su narodeni v septembry. Starsi 6.9.2008 a mladsi 9.9.2012.
hehe my sme cela rodina 14-15-16-17.10 :P pekne zaradom... a podobnosti menej ako viac, podla mna vychova najviac zavazi... su ale veci co mame spolocne :P
ahoj, ja mam dve majove a aj teraz tretie bude majove 🙂 aspon dufam, lebo termin mam 26.5., ale tak dlho snad nebudem prenasat, aby bolo junove... povahovo su uplne rozdielne 🙂 su to obe baby, tretie ma byt chlapec, uvidime ci ozaj 🙂
Ja mam syna nar.25.4. a dcerku 23.4. je medzi nimi skoro presne 6 rokov bez dvoch dni rozdiel a su uplne rozdielny.Aj ked su obaja byci.🙂
Medzi mnou a sestrou je rozdiel rok aj šesť dní. Ja som 24.5. a ona 30.5. Obidve sme v znamení blížencov a sme úplne rozdielne. Výzorom, postavou a najmä povahou. 🙂
So sestrou sme narodené v tom istom mesiaci a obidve sme kozorožec a myslím, že sme si celkom podobne čo sa povahy týka 🙂
Mám dvoch synčekov narodených nieze v ten istý mesiac, ale v ten istý den, len s 3 ročným vekovým rozdielom. A akí sú? V hocičom, čo ťa len napadne sú totálne odlisni
Moji brachovia su obaja novembrovi skorpioni, je medzi nimi 8 rokov vekovy rozdiel... teraz uz obaja dospeli muzi..... povahovo su uple ini
My so sestrou sme strelkyne. Rozdiel rok aj 5 dni. Povahovo a nazorovo sme si velmi podobne 🙂
3 deti, rovnaky mesiac, dievcata a chlapec, rozdielny
dcera 31. august, syn 16. august. Velmi, velmi rozdielne povahy 🙂