Ahojte.. pridávam takú zvláštnu anketu 😁 vlastne sa neviem rozhodnúť.. mám synov 5r, a 2r.. s mužom by sme chceli tretie dieťatko ešte..šli by ste do toho teraz, tým že keď sa narodí, mladší bude mať 3 roky a starší ešte bude v škôlke..alebo počkať ešte rok..lenže potom pôjde starší do školy.. a mať prváka a bábätko nie je veľký záhul? Bojím sa toho, toto ma brzdí a neviem sa rozhodnúť..muž to necháva na mne, ale on by skôr bral už teraz tretie, aby nebol obrovský rozdiel medzi nimi.. další problém je, že muž je mesiac v zahraničí a mesiac doma, čiže mesiac by som musela zvládať sama odnášať deti do škôlky, školy, a novorodenec…ech, neviem.
Ahoj, moje deti budú mať toho roku 12, 9, 5 a 3 a v pohode...nikdy som nad tým nejako extra nerozmýšľala ohľadom škôlky, školy, bábätko, školák...na Tvojom mieste by som do toho šla 😉
Ved nemas nikde zaruku ze to dieta splodis hnet .. este k tomu tvoj muz je prec dost. Neodkladala by som to . Nie je jedno ci budes mat doma prvaka ci druhaka ? Hlavne ked nemas lockdown a online skolku -skolu to bolo 😅( u nas skolkari sa uz ucia vela veci citat ratat)
Mali sme doma prváčku s online vyučovaním, škôlkara, novorodenca, manžela na homeoffice a lockdown. V trojizbáku. Prežili sme. Ale dopredu s tym nerátal nik. Rovnako si ty teraz môžeš čokoľvek vyrátať a naplanovať a realita bude iná. Takže radím, neplánovať zbytočne veľa a žiť . Keď sa zadarí, dáte to. Lebo nebudete mať na výber. 💪😂
Ja som mala najstarsiu prvacku 7 rocnu, potom dvoch skolkarov 5 a 2,5 a augustoveho novorodenca, cize mal najmensi tri tyzdne, ked najstarsia nastupovala do skoly. Muz rano odviezol deti autom do skolky a skoly. Ja som ostala s babetkom. Poobede som ich ja vyzdvihla z druziny a zo skolky, nastastie skola aj skolka bola na jednej ulici o zastavku elektricky od seba.
Dali sme to. Prvacka bola sikovna, ulohy si porobila v druzine, dokonca v nasej skole to aj garantovali, ze deti si napisu ulohy aj budu ich mat skontrolovane v druzine, lebo sme skola kde mnohe deti dochadzaju zdaleka.
Mala som prvaka a babatko a dalo sa to, venovala som sa mu ked spal poobede drobec. Skor to moze byt narocnejsie ked uz mladsie chodi, vsetko zhadzuje a vymysla, aspon ja som mala deti ktore neobsedeli a stale boli kdesi na lustri 😃
Teraz by som šla do toho. Lepšie dve deti do škôlky a malé bábo ako jeden do škôlky,druhý do školy a malé bábo