Rozchod s priateľom

mtsz
18. aug 2024

Ahojte. Nemám ešte 18 ale mala som svojho prvého frajera. Doma som to s rodičmi mala vždy ťažké a on bol jediný kto ma chápal a pomáhal mi lebo kebyže není on tak ja už asi ani nežijem alebo sa rezem. Bohužiaľ pred pár dňami sa zastavil u mňa s otcom že na niaku dobu musí byť koniec. Ten deň som mala dosť ťažký lebo som bola po operácii a ešte celý deň sa bála či je v pohode a potom príde toto. Nemal dôvod sa rozísť lebo asi v stredu sme sa hádali že ho trošku dusim a hneď som sa zmenila že som mu dopriala pokoj kľud atď....a boli sme v pohode ani hádka ani nič. Ten piatok sa so mnou rozišiel v podstate jeho otec. Lenže predtým niečo môj frajer zistil ohľadom mami o čom nevie otec jeho a kebyže o tom vie tak asi by to končilo rozvodom a môj frajer mi to chcel povedať ale nevedel lebo mu mama zobrala mobil. Od vtedy mu ho kontroluje. Mali sme aj srdiečka z mineralov asi 5-6 a on že ruzenin si mám nechať(symbol lásky) a keď sme sa včera lúčili tak som sa bohužiaľ rozplakala lebo ako mi dával krabicu s vecami tak on ju nechcel pustiť a si ma pritiahol do objatia tá moja fasáda že som v pohode sa rozbila. Asi 3-2 minúty ma obimal a potom sme sa odtiahli. Nakoniec som povedala že už idem ale ešte som sa spýtala vôbec že prečo sme sa len tak z ničoho nič rozišli a on že lebo bol na každého za ten rok agresívny čo nebola pravda lebo ešte jeho mama mi ďakovala že som z neho spravila úplne iného človeka že už sa nebije v škole za hovadiny atď....a teraz mám pocit aj ked som sa posunula ďalej že ešte budeme spolu lenže ja ani jesť neviem normálne lebo mám hrčku v hrdle ale stále ten pocit. Tak isto ma všade zablokoval ale stále sa o mňa stará lebo kamoška mu povedala že ako som na tom a on že není to jeho starosť ale nech na mňa dáva pozor atď... jednoducho ja to nechápem a každý mi hovorí že ten pocit asi nemám pre nič za nič a že mi asi ešte napíše len to chce čas kým mu nebudú kontrolovať mobil

egonsk
18. aug 2024

@mtsz takychto lasok este nez najdes praveho zazijes mozno aj tucet. Sustred sa na skolu, svet sa nezruti a ked si trosku otvoris oci, tak mozno zistis, ze ramien o ktore sa mozes kpriet mas v okoli viac. Nevesaj hlavu, zivot mas este len pred sebou, zatial si len v jeho prve pätine.

anketkarka
18. aug 2024

Vyplač sa, posmúť si, ale neupínaj sa na nádej, že možno to nebol koniec. Predĺžiš si tým len trápenie. Čo najviac choď von s kamoškou a vymyslíte si program plný zážitkov, aby si na to nemusela toľko myslieť. Choďte sa kúpať, zacvič si, choďte do spoločnosti a do prírody.

madeincssr
18. aug 2024

@mtsz dievca zlate, vieme ze to boli 🫂. Je dobre, ze si to dostala zo seba, vyrozpravala si sa aspon tu. Kludne poplac. Daj tomu cas. Nevieme detaily, ale je mozne, ze po nejakom case sa k tebe dostane skutocny dovod jeho (resp. jeho rodicov) konania. A mozno to vtedy pochopis a uznas, ze to tak malo byt. Alebo to je len nejaky docasny problem a casom pominie. Si mladucka, zivot mas pred sebou, este vela krasneho ta caka.

enmery
18. aug 2024

Je mi to ľúto, ako sa trápiš. Ale poteším Ťa-toto prežil každý z nás, mladé lásky sú takéto intenzívne. Neupínaj sa na to, že Ti možno napíše. Po rozchode vždy príde takýto smútok, nechuť do jedla. Ale ono sa to časom upraví. Takých rozchodov ešte pár zažiješ-nie vždy sa človeku dostane vysvetlenia. Obklop sa kamošmi, choďte niekam na výlety, vyrozprávaj sa z toho u niekoho, komu dôveruješ. To tiež pomáha liečiť boľavé srdiečko. O pár rokov sa budeš usmievať, ako si prežívala prvú lásku a nebude Ťa už nič bolieť. Máš úplne všetko na svete pred sebou-užívaj si to.

januska12323
18. aug 2024

Poplač si, preži ten smútok a choď von s kamoškami, nie je prvý ani posledný na svete. Časom pochopíš dôvod rozchodu aj prečo bol aký bol.

mtsz
autor
18. aug 2024

@egonsk viem len aj keď už mi je 100x lepšie aj viem jesť tak potom z ničoho nič príde taký ten pocit ako keby sa trápil alebo také niečo. Náš vzťah bol normálny pár hádok ale hneď ten deň sme sa aj udobrili. Šťastie je že som si prežila aj horšie veci už takže toto bude ľahšie o niečo lebo zachvilku škola a aspoň sa môžeš sústrediť na ňu a na učenie

bennn
18. aug 2024

Neviem, ale uzavrel by som to v sebe a to znamena že aj keby potom došiel a chcel zase vzťah tak už by to nešlo. Pamätám si na pokecové lásky z mojich 16tich a tak tiež som si myslel aka je super, ako mame takmer všetko spoločné atd. a pritom to typicky ako dievča hrala falošne, keď som neodpovedal vhodne situácie alebo ako by si predstavovala. A týmto to hrala až do doby, kým sme sa po 2 mesiacoch nezačali baviť o tom že spolu chodíme. Kde dala že " sme len dobrí kamaráti" ... Pritom to bola lož, lebo mesiac predtým sme fungovali ako zamilovaní. ... No a tak. Vybrala si inú cestu, bolo vidieť, že v tých 16tich sa rozhodla pre poflakovanie sa s partiami po krčmách, alkohol čo dovtedy nerobila. Vtedy ma to veľmi zasiahlo až na 3,5 roka. Premrhal som možnosť mať dve iné vzťahy. Dokonca jeden z prvého kontaktu z reálneho sveta, čo je vzácnosť.
Ale všetky sa majú dobre zrejme, ja som to prežil, žijem primerane situácii, a mám plány do budúcna s niekym iným.
Podstatné je to v sebe ukončiť. Je to naozaj pocit, ktorý by si opísala slovom "Padol mi kameň zo srdca"

betulinka1
18. aug 2024

@mtsz tvoj priatel mal tiez 18 rokov? No chudak, to ma asi tazke, ked mu keca otec do toho s kym ma chodit. Ale pre teba je dobra sprava, ze ty to riesit nemusis. Mala som takého, co musel pocuvat tatka aj ako 26 rocny. A este aj dom mu postavil oproti sebe. No gratulujem ale toto nebolo pre mna aby som musela planovat svoj zivot podla toho co povie svokor. Jasne, ze ta to boli ale to prejde. Skor si povedz, ze ke lepsie odist s kratšej cesty ako ked si necha chlapec hovorit do toho s kym ma chodit ako 18 rocny. Zameraj sa na skolu, kamosky, koníčky. Drzim palce

hara_vara
19. aug 2024

@mtsz neupinaj sa na jedného chlapa chlapov je milión týmto si musí prejsť každý taký je život
kašli naňho a začni napríklad
športovať si mladá aj tak máš ešte čas neviaž sa na nikoho
užívaj si život 💅