Ahojte , chcela som sa spýtať máte niekto ročný rozdiel medzi deťmi ( mám dvoch chlapcov ) 9m a 21m
Ako sa správajú ? Odkedy sa narodil mladší syn starší by akoby zanevrel na to čo už vedel , a nechce už rozprávať ani poriadne nezačal ale vedel opakovať zvieratá , a už nechce , nechce ani dávať ahoj , ťap pusu a podobne veci ale robieval to, nestalo sa vám to už niekomu ?
@monika185243 snažíme sa venovať čo najviac aj keď väčšinou nás ignoruje alebo od nás odchádza radšej je sám , aj tak vždy za ním dobehneme , aspoň si začína na mladšieho zvykať už aspoň od neho neuteka ale vydrží vedľa neho sedieť …dúfam že sa to zlepší
13m rozdiel.Praveze mladsia sa dotahuje. Este pred 2r vedela pekne rozpravat. A je velmi zrucna.
@mama2ms určite sa to zlepší, len to chce čas...ja mám teraz taký problém že sa navzájom bijú 🤦♀️
@monika185243 a kedy sa zlepšilo to rozprávanie ? Mladší syn už začína baba mama , ale starší aj to čo vedel nechce rozprávať ani opakovať skoro nič jedine čo povie sem tam keď má loptu povie gól , a len tak si sem tam brble gabka babka, a to je všetko , je mi jasne že niektoré detičky sa rozhovoria neskôr , len už vedel aj opakovať sem tam ale už nechce vôbec nič …:/
@mama2ms keď mal malý rok, potom to už bolo lepšie...
@mama2ms ja mám rozdiel 10 mesiacov. Dcéra bude mať 3 roky a syn mal 2. Tiež odkedy sme malého doniesli domov začala strašne žiarliť naňho. Je to akoby sa zabrzdila vo vývine. Prestala zozprávať...Ale časom sa to zlepšilo. Teraz rapoce jedna radosť a zase je to dobré aj pre syna že sa od nej učí. Len sa treba trošku viac venovať tomu staršiemu. Ja som tiež žiarlila na brata a to je rozdiel medzi nami 7 rokov...