Puberta a súrodenci

lenkapk2
11. mar 2023

Ahojte.
Mám 3 deti 14r,7r a 5r.
Chalani a najmladšia je dcéra.
Ako vychádzajú Vaše pubertálne deti z maldšími súrodencami?
Potešia ma Vaše skúsenosti,aj to ako to prežívate /zvládate.

danielahamar
11. mar 2023

20,17 a 2r., niekedy som viac na prášky z chovania staršiny, ako z mladiny

loliki
11. mar 2023

@lenkapk2 Základ: každý má svoju izbu. A ináč spolu ako v puberte.

ikissedagirl
11. mar 2023

@lenkapk2 asi netreba čakať, že budú najlepší parťáci 🙂

20erika07
11. mar 2023

U nas nastastie klopem, cakala som horsie keďze syn nie je velmi na prejav citov, no urcite maju spolu viac dobrých chvil ale vedia sa aj dobre pohadat. Syn 15r a dcera 9r. Nemal k nej nejaky extra vztah ked sa narodila, do 4rokov bola velmi narocna, a zacal si budovat k nej vztah cca ked zacala chodit do skoly, takze ked mali 12r a 6r. Ked sa na to pozriem z mojho destva a o 5r.starsieho brata, ktoremu sme liezli velmi na nervy a nezaujimal sa o nas, tak moji maju paradny vztah.
Dcéra neda na brata dopustit , drzia spolu, utesuju jeden druheho, syn ju v pohode aj vyzdvihne zo skoly, dokonca ju aj zobral minule leto na zmrzku sam od seba , to som fakt necakala.
Oni maju spoločnú izbu, celkovo sme vsetci tak blizko seba doma odjkaziva, ja tomu vravim , ze sme si nablizku, aj ked ano syn by urcite chcel viac sukromia ale nikdy to nepovedal, on je rad ked sme aj vsetci ostatni členovia nasáčkovaní v detskej pri nom. Posledne travi sice menej casu doma, o to viac ale aspon vecer chce byt s nami.
Cakala som horsie a zatial klop klop sa deje dobré😊

nevenka
12. mar 2023
tonka28
9. apr 2023

Synovia 18r a 15r a dcéra 5r
Synovia majú už viac menej svoj "pubertalny svet" moc sa s malou nehrajú, ale keď treba postrazit nie je problém 🙂 pozrú rozprávku, zahrajú spol. hru (občas) 🙈, keď mali dlhšie vlasy, naj hra bola na kadernícky SALÓN - rozumej - oni driemkali a malá ich česala 😃 aj nechty si nechali lakovat 😆
Keď bola malá najst.syn ju vzal aj pokočíkovat ze ide "baliť" baby na kočík 😆 keď mal frajerku ako 16-17r vzali ju aj na preliezky, zmrzlinu ci do kina ☺️ mladší syn moment.chodi na box tak ju doma učí boxovat 🙈
Takže uuuplne v pohode.... Mala je taky mojkacik čiže keď starší prežíval ťažšie chvíle pomáhaju mu jej objatia najviac 🤗
Ale tak jasne ze aj pofrflu na ňu niekedy ze je moc hlučná napr.ked chcú spat ráno 😃