Odmietanie matky po príchode mladšieho súrodenca

19. jún 2024

Ženy, riešila niektora silne odmetania syna 3 roky po prichode mladšieho surodenca. Je to naozaj silné odmietanie, a ja to už prestavam zvladať.

loliki
19. jún 2024

Navštívte psychológa. Treba to odborne riešiť.

pribinak
19. jún 2024

To druhe dieťa je novorodenec? Ak áno, tak je to prirodzene, musí si zvyknúť. Chce to čas

Ale al je to naozaj nezvládnuteľná situácia, tak môžeš skúsiť psychologickú pomoc

viera
19. jún 2024

Ako silne?Ze ublizuje novorodeniatku?Ze velmi ziarli?Ci ako teba matku,ze nechce ta?

andreatytler
20. jún 2024

Starsi ta uz 3 roky odmieta alebo ma starsi syn 3 roky a iba teraz sa mu narodil surodenec?

mamamasama
20. jún 2024

Prvy tyzden bolo. Mama nie, len tato, ale potom uz ok.

jaskolka
20. jún 2024

Akože on má 3 roky a teraz sa narodilo druhé dieťa, alebo už 3 roky ta odmieta? Lebo to je dosť podstatne. Keď máš novorodenca a je to len krátko tetsz, tak je to normálne, potrebuje si zvyknúť, a potrebuje aj tvoju pozornosť.
. Ale keď to je druhý prípad, tak už ste to mali riešiť s odborníkmi

autor
20. jún 2024

@jaskolka syn ma tri roky a pred 10 mesiacmi sa nam narodilo druhe. On ma take vlny raz je to uplnr dobre a inokedy tak silne pdmietanie, ze ma skrabe, stipe. Obcas aj malu. Ma celkovo zlozite obdobie. Ja to uz nezvladam, lebo pri vsetkom je niekdy len nechem mamu, chcem oca. Chapem ho, ale a netlacim na neho ale niekedy ...

andreatytler
20. jún 2024

Tym ti vravi ze mu chybas. Mas cas kazdy den ktory venujes len starsiemu? Zevraj to pomaha so surodeneckou ziarlivostou. Pravidelne majte cas len vy dvaja kedy mu das svoju plnu pozornost. A nech je to pravidelne aby si sa na to mohla odvolat ked pride tazka chvilka... "Janko vidim ze ma velmi potrebujes, aj ty mi chybas, ale teraz potrebujem nakrmit Petka. Ked bude velka rucicka na 12 tak bude nas spolocny cas. Chces zatial objatie?"