Pre mňa je moja sestra všetkým a neviem si predstaviť, že som bez nej.
tak toto je o com ?
Akože nechcem tu ísť za každú cenu proti prúdu, ale na iných fórach je v pohode ak niekto založí aj takúto tému v ktorej sa nič extra (žiadny problém) nerieši. Naozaj nechápem, prečo sa tomu tak čudujete, ale možno je to len tým že inú stránku ako túto, skoro ani nenavštevujete. Peace 🙄
ja mam troch surodencov, dve sestry, jedneho brata - vsetci su odomna starsi.. som tiez velmi rada, ze ich mam, kazdy sme sice iny, ale rozumieme si.. okrem najstarsej sestry byvame vsetci takmer na tej istej ulici, aj s najstarsou sa vidame casto a mame dobre vztahy, casto si pomahame.. vzdy sme sa mali radi, ale po maminej smrti nas to este viac scelilo..
@y0l0 a ty co furt riesis tiez. negativisticky/a. na tejto stranke ak niekto zalozi temu od veci a komentuje si ju sam mabud nedostatok ludi okolo seba alebo potrebuje mat pocit, ze je chvilu dolezity.
ale chapem, citis sa dotknuty/a lebo ani o tvoju temu o bukowskom nebol extra zaujem 😉
hawk 😀
@moni244 ako konecna toto 😎 😀
@mawka Ja nie som negativistický, píšem len to čo je pravda. To tu sakra nemôže nikto založiť ako vy hovoríte: "odveci" tému? Poviem ti úprimne že reakcie niektorých "milých a milujúcich" mamičiek tu, mi vadia viac ako komentáre v ktorom nechýba žiadna existujúca nadávka. Nič neriešim, opakujem...
To že v mojom fóre teraz nie je 90 príspevkov mi vôbec, ale vôbec nerobí problém a nijako ma to neserie.
@jana_eyre ďakujem za lajk a pochopenie inak 🙂
Sto ludi sto chuti kto chce prispeje kto nie tak jednoducho nie.. Sme ludia a kazdy ma pravo na svoj nazor nech uz je akykolvek vsedci to o charaktere cloveka. 😀😀😀
Vždy ma pobaví keď sa Slováci hraju na inteligentných a riešia čo je od veci🙂
podla mna totalny blud, ak by si mala par dnove dieta tak riesit to ,ze si stekliva a ako lubis svoju sestru je posledne co by ta napadlo . Takze bud ti z toho vsetkeho hrablo alebo mas tolko volneho casu ze nevies co s nim a chces byt vtipna 😀
@simikatka boze to si zabila sa smejem tu jak diva :D dikyyyy
Brata by som nechcela