Ahojte žienky,
zaujímalo by ma, či si myslíte, že je lepšie mať dve deti rovnakého pohlavia alebo párik.
Je mi jasné, že každý to má inak ale zaujímajú ma vaše názory, poprípade skúsenosti. 😊
Napríklad ja mám brata a vždy som chcela sestru. Ale naši sú zase radi, že majú aj dcéru aj syna.
Vy to máte ako u vás doma?
Ja mám sestru a mám dvoch synov. Ale z môjho pohľadu je to strašne individuálne. Mala som kamarátky, ktoré mali bratov a jedna sa s bratom bila neznášali sa, druhá sa s bratom mali radi a pomáhali si. Je to hlavne aj o veku a povahe. Súrodenec ako súrodenec. Možno keď dospejú, je v tom rozdiel.
Záleží od povahy.. ja mám pár, sú super kamoši, ale teda oni si sedia hlavne povahou ...
nikto si z nás nevie vybrať...takže nad tým sa ani nezamýšľam
Mam sestru aj brata, oni dvaja sa nemusia, ja vychadzam s oboma super. Zalezi od povahy.
Ja cakam druheho chlapca a tesim sa z toho. Mozu byt v jednej izbe aj v puberte. ;)
Dôležité je mať zdravé deti !!!
suhlasim s anjelicek26 - ja mam aj brata aj sestru, s bratom sme ako najlepsi kamosi, so sestrou si nerozumiem, nehadame sa, ale sme uplne ine povahy, ine zaujmy mame, proste sa stretavame len u rodicov, inak si nemame co povedat.
Tak čisto funkcne, môžu mať rovnaké pohlavia záujem o rovnaké "dievčenské" hračky, môžu po sebe nosiť oblečenie.. či si aj reálne budú rozumieť, závisí od psychologie, teda ich vlastností, osobnosti...
Ja mam dvoch synov, vekovy rozdiel 3 roky a su super partaci. Keby som mala tretie dieta, tak by som chcela zasa chlapca. Ja neviem, podla mna dievcata su narocnejsie na vychovu, naladovejsie, a riesia zbytocnosti 😀 Ja mam dvoch bratov, vzdy som si viac rozumela so starsim ako s tym mladsim. A celkovo si viac rozumiem s chlapmi 😀
@irusa presne tak, aj tak to neovplyvnime. Ale mat rovnake pohlavie je financna vyhoda, mladsie dedi oblecko po starsej a tiez ta izba, nie je nutne surne potrebne riesit, ze su spolu na izbe rovnake pohlavie
Najlepsie je mat zdrave deti. A nech su akehokolvek pohlavia. Kludne, nech sa medzi sebou zabijaju, nemusia byt kamarati. Na pohlavi nezalezi. A ak by aj dietatko malo byt inak obdarene, vynimocne, rovnako ho budes milovat.
Chcela som parik, mam dvoch vajcuakov 😀 pre mna, co som vyrastala so sestrou, celkom nova situácia. Vyhodou je,ze nemusím kupivat nove veci, mladsi nosi po starsom,takze nemam toho doma az vela
Mame dva pariky... rozhodujuca je povaha a nie pohlavie, co sa tyka porozumenia surodencov...