Ahoj mamičky, malý stále buď bije malú alebo sa jej prieči... Keď majú ísť poobede spať mala zaspí ale on nie a hodinu na to ju zobudí... Strká do nej ťahá ju za vlasy... Nepomáha nič...☹ Ďakujem..
Ale aj keď spí každý inde tak ziape...
kolko maju deti rokov?
co tak slopnut malemu po zadku?
2 a pol..a rok a pol... Akurát sa zasmeje a ide ďalej...
Ahojte.Chcem sa spýtať má tu niekto skúsenosti s matracmi od spoločnosti Zaren? Dakujem
@wejuska1230
Hm.nie som matkou tak radit nemozem.
Napadlo ma ci nema nejake prejavy autizmu alebo tak...skus detskeho psychologa.
@adriana377 ???????
Práveže on je v poriadku... Len potrebuje byť stredobodom pozornosti... Doma sa nudi či sa hrá s autami bavi ho to Max hodinu... A keď prší tak sa nedá ísť moc vonku..:/
Nevidim ziadne poruchy, len dieta co na seba upozornuje.. 😉
Ako sa sprava cely den, ako k detom pristupujes ty, ako sa hrate, zapajas ich oboch, ako berie svoju sestru mimo spanku?
To vsetko su skor otazky na ktore sa zameraj..
Vymyslaj cinnosti, v ktorych su zapojeni obaja, kazdy svojim sposobom.. Ziadne dieta v jeho veku nebavi dlho sa hrat jednu hru, to je uplne normalne.. A aspon na pol hodinu skakat do mlak sa ist da, pokial mate prsiplaste.. Prave sme sa z takej prechadzky vratili..
@wejuska1230 deti sa bit budu,to uplne neovplyvnis. Mozno chce jej pozornost,chce sa s nou hrat,len nevie ako. Skus mu ukazat.
S inymi detmi sa vie hrat?
ak nechce spat (aj nas s tym mal problem),tak sa s nil hraj ty alebo ho zapoj do domacich prac. Nas napr.v tom veku rad utieral prach,vysaval ci vyberal umyvacku.
Do skaredeho pocka - nepremokave oblecko,gumaky a mas to. Decka sa strasne radi blaznia v mlakach.
Chodte vela von medzi ine deti,ihrisko ci dake centrum alebo ak so to mozete dovolit,co tak skolka na pol dna aspon?
Nevychova.sk veľmi dobrá výchova,nazeranie na takéto.problemy...mam doma 2,5 a 8 mesačného tak viem čo to je...presne tak ísť von je gro,ja mám dvoch chalanov..vidím ako starší potrebuje každodenný pobyt von..skúste menej rozkazovat staršiemu,nezapajat ho do starostlivosti a zodpovednosti o súrodenca,pochváľte ho,pritulte...to mám z tej nevychovy,kuknite to aj na FB,majú videá a dá sa aj online kurz,držím palce,teda nám aj vám;)
@wejuska1230 A co tak nedavat ich spat do jednej izby?