zienky ktore mate babatko a surodenec ma dva roky, kedy zacalo dvojrocne pocuvat a islo pekne za ruku popri kociku?😂 lebo ta moja len mi uteka a smeje sa a takto sedime len dnu😂
Prečo ste kvôli tomu vnútri drž ju za ruku a vysvetluj, neustupuj a pekne sa nauci. Alebo kup na kočík taký skejt alebo ako sa to volá.
Mne sa najlepšie fungovalo tak, že dvojročná bola v kočíku, malý v nosiči a vždy sme šli niekam na oplotené ihrisko. Malú som vypustila, malý zostal buď v nosiči alebo som dala šporťák do úplného ľahu a dala som ho tam. Na tie presuny to bolo najlepšie takto.
inak ako chodením von ju to ani nenaučíš.....ideálne by bolo drobca do káričky a pekne nech sa drží kočíka....za ruku ak ideš s kočíkom ju držať nemôžeš a ak máš ísť aj von s ńou, tak jedine tak ako píšu dievčatá...ešte ďaľšia možnosť je zobrať odrážadlo a ty pôjdeš s kočíkom, ak nepôjde pri tebe, ide sa späť domov....inak len posadiť ju do kočíka alebo skejt ku kočíku....prípadne ju daj do šatky a bábo v kočíku a v parku ju vypusti nech behá.....
No...prve dieta malo 21 mesiacov, ked sa narodolo druhe a ten chalanisko zlaty, ten mi ju kocikoval so mnou, nadhera. Teraz cakam stvrte a mame 2 rocneho, no tak, skusali sme, ze bude kocikovat, pekne ist pppro kociku, ale odbieha mi. Akozeee...berie ma hruza, des. Ale mame tu miesta, kde teda odbehnut kusok moze, ze nie popri ceste, ale toto je proste ine dieta a rozmyslam o tom voditku 😅.
Nie všetky deti idú popri kočíku alebo za ruku treba súrodenecky kočík alebo skejtik ku kočíku. Však nemôžete stále doma sedieť 🙂
Prv sme tiež nechodili kým sme si zvykli a malý stále utekal...majú rozdiel 1r9m a starší je moc temperamentný takže niekedy održku. Ale veľmi nám pomohol skejt. Na tom chodí strašne rád, ale skejt tiež trval nejakú chvíľu. To, čo ti radia, že dieťa zobrat a vysvetlovať...ty si poznáš svoje dieťa a uznáš za vhodné či to je pre teba ok alebo nie. Lebo proste kto nemá živé dieťa tak nepochopí😀
Ja som supla babatko do nosica a m0hli sme ist peekne spolu za ruku hocikde 🙂
A preco sedite len dnu? Vsak treba ist, skusit :D Ako sa to nauci, ked nebudete chodit von?