Aké je to mať dve dievčence?

20. júl 2023

Ahojte, som v 8. Mesiaci a dnes sa potvrdilo, že to bude baba. Chcem sa mamičiek dvoch dievčat opýtať na bežné skúsenosti zo života, aké to je mať dve dievky. Rady, postrehy, tipy... Pozitíva... Mozno nejake negatíva? Bežný život, detska izba, hracky... Budem rada ak budu písať len maminy ktorých sa téma týka, ďakujem. Rozdiel medzi mojimi bude 4.5 roka.

lenka.25
20. júl 2023

Neviem aké postrehy chceš . Mám dve dcéry a je to super . Super by to bolo , aj keby som mala chlapec/dievča a aj dvoch chlapcov . Hlavne že sú deti zdravé .

dzulli1980
20. júl 2023

Mne to z Tvojho príspevku príde tak, že si sklamaná, že budeš mať aj druhé dieťa dcéru ... že si chcela syna ... pozri, je jedno či dievča či chlapec, každý rodič by si mal vážiť to, že má zdravé deti ... a nie, nie je to klišé ... nie automaticky sa rodia len zdravé deti ... váž si, čo máš.

domkakvet
20. júl 2023

Ano najdolezitejsie je aby bolo zdrave a niektore zeny chcu iba dievcata.

petronellla87
20. júl 2023

My sme dve baby a oco sa smial ze cely zivot bude robit len na vlozky😂 ale vztahy mame fajn v puberte to bolo trocha divoke medzi nami, ale mat sestru je super😊

hederamonstera
20. júl 2023

Ja z teba nemam pocit, ze by si bola sklamsna ;) neboj

veronika1754
20. júl 2023

Ja mám aj dievčatá aj chlapcov, medzi najmladšími dievčatami mám rozdiel 4 roky, je to celkom fajn, mladšia sa ťahá za staršou, niekedy sa bijú horšie ako chlapci 😁 alebo nie horšie skôr inak tak potichu 😂 ale inak naozaj fajn, vedia sa spolu vyhrať, v podstate podobné záujmy, tiež je to plus že môžeš aspoň dajaké oblečenie využiť aj pre mladšiu, tiež nepotrebuješ rôzne hračky keďže sa môžu podeliť, no o závisí aj od povahy, mám susedu čo má dievča ale tá by sa s bábikami nehrala ona radšej futbal a také skôr chlapčenské hry tak to uvidíš časom čo situácia prinesie, no verím že to bude veľmi fajn

trojnasobnamama
20. júl 2023

Ja som v tom vydela veľa vyhod.Veľa mladsia podedila po starsej .Deti sa spolu hrali a stale su si blizko.Menia si medzi sebou oblečenie.Tiez rozdiel 4roky.

nika23t
20. júl 2023

Mam tri dcéry a je to úžasné! Nemenila by som za nič. Dve staršie, rozdiel necelé 3 roky, tie sa krásne vedeli zahrať, zabaviť jedna druhú, boli aj sú si oporou aj teraz, majú 10 a 13,aj keď priznám, že si obe dosť vyrecne a vedia sa aj riadne pohadať. Ale vždy sa udobria. Najmladšia ma rok a pol, je to ich miláčik. Hračky, u nás sa hrali hlavne s bábikami, barbie, zvieratká, pkysaky, neskôr lego. Obe staršie rady kreslia a maľujú, hrajú na gitaru. Vedia mat aj svoje muchy, ako každý. Najstaršia je vo veku, kedy s nou lomcuju aj hormony, takže niekedy je to veselé 😁A už aj prostredná sa tam dostáva, takže fakt nemáme nudu. Veľa so mnou rozprávajú, so všetkým sa mi zdôverujú (zatial 😊). Najmladšia je také naše slniečko, všetci okolo nej skáčeme, tak som zvedava, či ju nerozmazname ♥️ No a manžel, ten je u nás kráľ.

zuzinabila
21. júl 2023

@petronellla87 a co ma povedat moj manzel?mame 4 dcery😀ale je to super takto ako to je.nikdy som extra netuzila mat syna,ani muz.

petronellla87
21. júl 2023

@zuzinabila 😀😀😀

ivanakaka
21. júl 2023

rozdiela 4 roky a mega...no problem...niekedy ide starsej mladsia na nervy...ked place atd...jej vysvetlim...naucila sa byt starsia trpezlivejsia atd...lebo musi...a neni sebastredna aspon je to obohacujuce akykolvek surodenec, bratranec, sesternica, stryko, dedko, vztah ludsky...ked ludia nie su individualisti ale spolupracuju a obohacuju sa navzajom a lubia

nikus93
21. júl 2023

Aj my mame rozdiel 4,5 roka a dve dievcata, za mna super. Mozno keby bol mensi rozdiel bolo by to lepsie predsa uz su ine zaujmy u nich ale to clovek neovplyvni.