Ahojte, máte niekto tri deti po sebe s rozdielom cca rok a pol?? My čakáme tretie a vôbec si to neviem predstaviť ako zosúladiť tri malé deti 🙈
sesternica ma 4,5 rocne, 5,5 rocne a 7 rocne. Uz su zlati🙂,partaci. Ale ked boli malicki tak bolo to trosku narocne ale dalo sa to zvladnut. Babky pomahali🙂
Ja ma 3 za 2,5 roka, prvé sú dvojičky..mega náročné, som na ne sama, muž pracuje preč, ale nejako to zatiaľ zvládam..
Rozdiel medzi deťmi bol 2,2 roka a 1,9 roka. A v pohode som zvládala. Nájdeš systém a bude dobre. Bude to síce kus náročné na nespanie v noci ale neskôr budes rada keď sa už samé zahrajú....
Mám 4,5; 2,5 a 0;5 🤷
Ahoj ja mám tri dievčence čo majú 4,5 druhá 3,5 a najmladšia mala dva a dá sa to, síce niekedy večer padám na hubu, ale už sa vedia aj pekne zahrať a to v apríli čakáme ďalšie 🥰
@misa1308 wau tak začiatky museli byť náročné, ale človek musí všetko zvládnuť 😊môj muž našťastie chodí každý deň domov z roboty takže aspoň večer mi pomôže 🙂
@martina1201 určite áno, vidím to aj na prvých dvoch že sa už vedia pekne zahrať, síce musím robiť rozhodcu ale už aj to pomôže keď su chvíľu spolu 😀 tak dúfam že to bude v pohode a budú aj oni pomáhať 🙂
@bebotka to je super...ja si myslím že tie menšie rozdiely oceníme keď budú deti staršie, teraz nám dajú zabrať a potom budú všetci samostatní 😊
My čakáme tretie rozdiel medzi dcérou a synom 15mesiacpv a teraz bude 17m.. veľmi sa tešíme.. je to náročné ale keď vidíme ako sa ti dvaja majú radi a dcéra ako sa teší na bábätko to je na nezaplatenie ☺️ Uvidíme aké to bude s tretím ale tým že tie naše dve spolupracujú a sú veľmi rozumní tak sa to zvládne.. nám nikto nepomáha, moji rodičia pracujú, o vnúčatá nemajú záujem, ledva ich dotiahneme na oslavu, a manzelova mama už nežije svokor je zvláštny ten príde na 20 minút raz za týždeň a ide preč. Takže sme samostatní.. ale dá sa to
Mne sa nejmensi zabával pri tom ako sledoval ako sa staršie deti hrali. Takže som mala možnosť variť a upratovat a mala som aj zadarmo zabávačov 🤣 pomohli s nosením veci pre neho a predbiehali sa kto mi v čom viac pomôže 🙂
@kvecinka321 tak to ste šikovní, dúfam že aj my to zvládneme 🙂
@martina1201 presne, moj starsi mi tiež pomáhal s mladším a to bol rozdiel medzi nimi rok a dva mesiace...takže si myslím že sa tiež budú chcieť obidva zapojiť do starostlivosti o tretieho 😀 no uvidíme, tesim sa veľmi ale mám aj trošku obavy
Moja kamarátka takto presne ma, hovorí že čistý blázinec 😁 muž je na materskej už s tým tretím, čiže nonstop doma a veľmi jej pomáha. Ale vraj tretí je také zlato a len sa vezie, dobrý je. Štvrté nechce, nestíha sa venovať ani tým trom. Napr. keď čítajú knihu, tak každý chce čítať inú stranu 😁 traja chlapci sú to...
@basska_b to je pravda, ja sa stále upokojujem, že keď sa narodí tretie, už budú zase o čosi starší títo moji 😀 tak uvidíme ako to bude
Áno, budú väčší a zas to bude niekde inde. 1.5ročný sa už častokrát sám zahrá, rozumie, snaží sa aj rozprávať, nepadá... no a 3ročný, to je veľký prerod, je kooperativny, komunikativny ... Ono to všetko rýchlo ubehne, keby nie fotiek, ja si prvý rok s deťmi ani nepamätám 😀 a potom budú parťaci. Ja mám rozdiel presne 2 roky a teraz ma v lete čaká rozdiel 2 roky 5 mesiacov, to už bude luxus 😁
V rodine takto čakajú štvrté za 7 rokov,zvládajú s odretými ušami,ale maká aj babka a dosť aj dedko.Zvládneš to,nič iné ti neostáva,chce to mať systém.