3 deti po sebe s rozdielom cca 1,5 roka

17. nov 2021

Ahojte, máte niekto tri deti po sebe s rozdielom cca rok a pol?? My čakáme tretie a vôbec si to neviem predstaviť ako zosúladiť tri malé deti 🙈

janinah
17. nov 2021

V rodine takto čakajú štvrté za 7 rokov,zvládajú s odretými ušami,ale maká aj babka a dosť aj dedko.Zvládneš to,nič iné ti neostáva,chce to mať systém.

labocca
17. nov 2021

sesternica ma 4,5 rocne, 5,5 rocne a 7 rocne. Uz su zlati🙂,partaci. Ale ked boli malicki tak bolo to trosku narocne ale dalo sa to zvladnut. Babky pomahali🙂

misa1308
17. nov 2021

Ja ma 3 za 2,5 roka, prvé sú dvojičky..mega náročné, som na ne sama, muž pracuje preč, ale nejako to zatiaľ zvládam..

martina1201
17. nov 2021

Rozdiel medzi deťmi bol 2,2 roka a 1,9 roka. A v pohode som zvládala. Nájdeš systém a bude dobre. Bude to síce kus náročné na nespanie v noci ale neskôr budes rada keď sa už samé zahrajú....

jankalukasova
17. nov 2021

Mám 4,5; 2,5 a 0;5 🤷

bebotka
17. nov 2021

Ahoj ja mám tri dievčence čo majú 4,5 druhá 3,5 a najmladšia mala dva a dá sa to, síce niekedy večer padám na hubu, ale už sa vedia aj pekne zahrať a to v apríli čakáme ďalšie 🥰

autor
18. nov 2021

@misa1308 wau tak začiatky museli byť náročné, ale človek musí všetko zvládnuť 😊môj muž našťastie chodí každý deň domov z roboty takže aspoň večer mi pomôže 🙂

autor
18. nov 2021

@martina1201 určite áno, vidím to aj na prvých dvoch že sa už vedia pekne zahrať, síce musím robiť rozhodcu ale už aj to pomôže keď su chvíľu spolu 😀 tak dúfam že to bude v pohode a budú aj oni pomáhať 🙂

autor
18. nov 2021

@bebotka to je super...ja si myslím že tie menšie rozdiely oceníme keď budú deti staršie, teraz nám dajú zabrať a potom budú všetci samostatní 😊

kvecinka321
18. nov 2021

My čakáme tretie rozdiel medzi dcérou a synom 15mesiacpv a teraz bude 17m.. veľmi sa tešíme.. je to náročné ale keď vidíme ako sa ti dvaja majú radi a dcéra ako sa teší na bábätko to je na nezaplatenie ☺️ Uvidíme aké to bude s tretím ale tým že tie naše dve spolupracujú a sú veľmi rozumní tak sa to zvládne.. nám nikto nepomáha, moji rodičia pracujú, o vnúčatá nemajú záujem, ledva ich dotiahneme na oslavu, a manzelova mama už nežije svokor je zvláštny ten príde na 20 minút raz za týždeň a ide preč. Takže sme samostatní.. ale dá sa to

martina1201
18. nov 2021

Mne sa nejmensi zabával pri tom ako sledoval ako sa staršie deti hrali. Takže som mala možnosť variť a upratovat a mala som aj zadarmo zabávačov 🤣 pomohli s nosením veci pre neho a predbiehali sa kto mi v čom viac pomôže 🙂

autor
18. nov 2021

@kvecinka321 tak to ste šikovní, dúfam že aj my to zvládneme 🙂

autor
18. nov 2021

@martina1201 presne, moj starsi mi tiež pomáhal s mladším a to bol rozdiel medzi nimi rok a dva mesiace...takže si myslím že sa tiež budú chcieť obidva zapojiť do starostlivosti o tretieho 😀 no uvidíme, tesim sa veľmi ale mám aj trošku obavy

basska_b
7. dec 2021

Moja kamarátka takto presne ma, hovorí že čistý blázinec 😁 muž je na materskej už s tým tretím, čiže nonstop doma a veľmi jej pomáha. Ale vraj tretí je také zlato a len sa vezie, dobrý je. Štvrté nechce, nestíha sa venovať ani tým trom. Napr. keď čítajú knihu, tak každý chce čítať inú stranu 😁 traja chlapci sú to...

autor
7. dec 2021

@basska_b to je pravda, ja sa stále upokojujem, že keď sa narodí tretie, už budú zase o čosi starší títo moji 😀 tak uvidíme ako to bude

basska_b
7. dec 2021

Áno, budú väčší a zas to bude niekde inde. 1.5ročný sa už častokrát sám zahrá, rozumie, snaží sa aj rozprávať, nepadá... no a 3ročný, to je veľký prerod, je kooperativny, komunikativny ... Ono to všetko rýchlo ubehne, keby nie fotiek, ja si prvý rok s deťmi ani nepamätám 😀 a potom budú parťaci. Ja mám rozdiel presne 2 roky a teraz ma v lete čaká rozdiel 2 roky 5 mesiacov, to už bude luxus 😁