2,5 ročný rozdiel medzi súrodencami

dubek
4. apr 2018

Ahojte určite tu bolo viac takýchto tém ale ja otváram jednu a pýtam sa vám maminky ako ste to zvládali a ako to u vás fungovalo a proste nejaké rady... Mala bude mať 2.5 roka keď sa nám narodí druhé mimi tie ktoré máte doma taky vekový rozdiel ako ste to zvládali ako to prebiehalo zaujímajú ma vaše komenty teším sa 🙂 😂 😂 😂

janinah
4. apr 2018

Zvládneš,lebo budeš musieť🙂
Jedna rada-staršiemu dieťaťu sa treba 1x denne v pravidelnom čase venovať ,tak,že len mama a ono sa hrajú,čítajú...,napr. ked malé spí,žiarlivosť na babetko je dosť veľký problém a treba mu predchádzať.

lindusss2016
5. apr 2018

Uplne v pohode, ziadna ziarlivost, mala braceka lubi a pomaha

bosoriak
5. apr 2018

@dubek kazde dieta je ine, kazdy vztah je iny. Treba sa venovat aj starsiemu dietku, ale zas vsetci si musia zvyknut, ze je tu jednoducho novy clen rodiny, ktory vyzaduje proste viac pozornosti zo zaciatku. U nas nefungovalo zapajanie do starostlivosti, tak som to nesilila. Chodili sme vela von, mladsiu som vela nosila, vsade sme boli spolu. Celkom to slo. Ziarlivosti sa vyhnut neda asi, ale pokial je to v rozumnych medziach, nic s tym netreba robit.

Hlavne nestresuj vopred. Sama uvidis, ako to bude, ziadne rady ta nepripravia na ten hurikan. Ale je to krasny hurikan! 🙂

Vela zdaru.

deti95060810
5. apr 2018

aj taký rozdiel máme medzi deťmi...V pohode. budeš si musieť zvyknúť a to je celé...

andula77
5. apr 2018

Občas (niekedy často) je to u nás "o nervy", ale keď sa na ne večer pozrieš ako krásne a pokojne spia, naberieš silu do ďalšieho dňa. Tu naozaj nepomôžu rady. Treba si to zažiť a riešiť siruácie keď sa dejú. Ja mam chalanov 9 a 6 a tretia je baba 3. (rozdiely su pod 3 roky). Veľa šťastia a pevné nervy! 😉😀

marcelatje
5. apr 2018

Ja mam taky rozdiel. Problem nastal ked z babatka vyrastlo male chlapca a zacali sarvatky 😬 pre mna bolo tazke zosuladit zaujmy, pretoze kazde dieta malo zaujmy prinaleziace veku, to znamena uplne ine 😁😁😁😁 uz som nasla sposoby ale nie vzdy sa daju uspokojit obe deti naraz, musia sa prisposobovat, inak to nejde 😝

candii
5. apr 2018

My máme 2ra2m rozdiel, veľa záleží od povahy prvého.. ale je pravda že si viacej vynucuje pozornosť .. viacej plače a trucuje ako to bolo pred príchodom druhého dieťaťa. V noci to sa starší nebudi takže to je pohoda ale poviem úprimne nebyť muža tak to nedám.hlavne únava hra svoje..

veronnica080
5. apr 2018

Teraz sa síce nad tým zamýšľaš, ale to ťa prejde, zvládneš to budeš museiť to zvládnuť a ono to pôjde, takto ťa to možno straší, ale ono keď to príde to bude iné 🙂

secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
Zobraz