Ahojte mamičky zaujímalo by ma ci sa dá nejakým zdravím spôsobom nepribrat vela v tehotenstve. Co zaradiť do jedálnička a Vaše skúsenosti ďakujem Vam 🥰
@natalymindo na váhu sa v tehotenstve veľmi spoliehať nemôžeš, po pôrode môže byť všetko inak....ty môžeš pribrať v tehotenstve 15kg a po pôrode ti ostane 1-2kg ale môžeš pribrať rovnako 15 kg kg a po pôrode ti ostane 7-8kg....pracujú hormóny a záleží ako budeš zavodnená....strava klasika, snaž sa o uprednostňovanie zdravej stravy, aj ked niekedy to jednoducho nie je možné, telo si vyžiada svoje...
@natalymindo pri synovi som pribrala 11kg a vsetko som nechala v porodnici .. pri dcere som pribrala 13kg a tie mi ostali ... teraz netuším ani kolko vážim takže neviem to zhodnotiť, ale pri tych nevolnostiach ktore mam urcite schudnem
Extremne priberanie v tehotenstve je len jedna z oblubenych vyhovoriek 'zahadne' priberajucich zien. Ak mas zdravy rozum a nemas uz pred tehotenstvom nadvahu, hybes sa, tak nebudes mat absolutne ziaden problem.
Co je pre teba vela?
Ja som mala cele tehu nechutenstvo. Prve mesiace som vzdy 5kg isla dole nakoniec som 13-15kg pribrala.
Teraz cakam stvrte. Som zacala akurat 9.mesiac a som +9kg. Tak neviem kam to este pojde ale je pravda ze minimum sladkeho. Viac ovocia som sa snazila a podobne.