Čaute kamky od kedy som tehotná mám extrémnu chuť na krupicu jedla by som ju stale. Taku dobrú z grankom, a rostápajúcim sa maslom v strede. A vy načo mate takto chute ?
PS: Povedzte mi že v tom niesom sama
@diewcatqoo to som mala aj ja strašne a mám dievča čiže mýtus u mňa sladké dievka
@cukricek_1 Ja teda nic konkretne, ale kocka co so mnou lezala v jednej izbe v nemocnici si kazdy vecer osupala surovy zemiak a zjedla ho 😅 ze si nemoze pomoct, co je tehotna, tak ma na neho stale chut 🤷. Nikdy na to nezabudnem 😁.
Na chleba vo vajicku a puding😀
@diewcatqoo moja mamina ju jedavala cele tehotenstvo a ja sa jej neviem dojest aj teraz. Milujem
Pred tehotenstvom som si ju tiež občas uvarila keď som na ňu dostala veľku chuť. Ale teraz non-stop milujem a moje okolie mi vravieva že budem mať dievča no som zvedavá.
Ja som cele tehotenstvo jedla na tony mandarinky a pila pomarancovy dzus 🤣
@cukricek_1 kapustnica😂 ale dnes mi dosli zasoby v mrazaku🙄 v prvom tehotenstve rezance s orechami, a kila pomarancov stale nonstop dokola😂 ale ta krupica nie je zly napad hned zajtra si spravim🙂
Nemala...ale voac sa mi chcelo proste jeest. ;D
Ja som polovicu tehotenstva do seba tlacila mandarinky po kilach a neskor jablka. Posledny mesiac pred porodom som si sla v ramci zdravotnej prechadzky kazdy den kupit nanuk.
@cukricek_1 nemala som nič konkrétne celé tehu, ale raz som si nevedela pomôcť zjedla som celé balenie cestovín s paradajkovým lekvárom a údeným syrom. Strašnú chuť som mala.
Jeden kamoška mala chuť v kuse na banány v čokoláde, druhá na kyslé ryby, a po nich stále zvracala. Baba s ktorou som bola na izbe žula pražené kávové bôby ako arašidy pritom kávu nemala rada dokonca po pôrode sa jej tie bôby celkom zhnusili
Mandarínky veľa mandarinier a posledný trimester lasagne denne....
@titla kokso, presne! Pri druhom synovi som bola schopná zjesť 3 kilá mandariniek do obeda každý deň, v treťom tehotenstve pri dcére zase jablká Evelina. Denne muž domov nosil za sáčok jabĺk a mandariniek a nemohla som si pomôcť. Ešte aj v noci som chodila na tie jablká.
Ja komplet v každom tehotenstve som mala akurát ale že obrovskú chuť na mäso 😅 normálne sa mi aj snívalo o cigánskej, hotdogoch, klobáskach a dobrej šnicle. 🤦 Ale ja mám aj normálne hraničné hodnoty železa a v tehotenstve mám práve ešte vždy veľký nedostatok tak vraj to môže byť tým že si telo pýta zdroj železa
Ja na kyslu kapustu. Taku echt, fajne kvašnu 🙈