Tehotenské chute

cukricek_1
5. dec 2023

Čaute kamky od kedy som tehotná mám extrémnu chuť na krupicu jedla by som ju stale. Taku dobrú z grankom, a rostápajúcim sa maslom v strede. A vy načo mate takto chute ?
PS: Povedzte mi že v tom niesom sama

diewcatqoo
5. dec 2023

Ja na kyslu kapustu. Taku echt, fajne kvašnu 🙈

sofia1979
5. dec 2023

@diewcatqoo to som mala aj ja strašne a mám dievča čiže mýtus u mňa sladké dievka

barbora0308
5. dec 2023

@cukricek_1 Ja teda nic konkretne, ale kocka co so mnou lezala v jednej izbe v nemocnici si kazdy vecer osupala surovy zemiak a zjedla ho 😅 ze si nemoze pomoct, co je tehotna, tak ma na neho stale chut 🤷. Nikdy na to nezabudnem 😁.

jj298
5. dec 2023

Na chleba vo vajicku a puding😀

ivik4
5. dec 2023

@diewcatqoo moja mamina ju jedavala cele tehotenstvo a ja sa jej neviem dojest aj teraz. Milujem

cukricek_1
autor
5. dec 2023

Pred tehotenstvom som si ju tiež občas uvarila keď som na ňu dostala veľku chuť. Ale teraz non-stop milujem a moje okolie mi vravieva že budem mať dievča no som zvedavá.

marticka85po
5. dec 2023

Ja som cele tehotenstvo jedla na tony mandarinky a pila pomarancovy dzus 🤣

petronellla87
5. dec 2023

@cukricek_1 kapustnica😂 ale dnes mi dosli zasoby v mrazaku🙄 v prvom tehotenstve rezance s orechami, a kila pomarancov stale nonstop dokola😂 ale ta krupica nie je zly napad hned zajtra si spravim🙂

ivangeline
5. dec 2023

Nemala...ale voac sa mi chcelo proste jeest. ;D

titla
5. dec 2023

Ja som polovicu tehotenstva do seba tlacila mandarinky po kilach a neskor jablka. Posledny mesiac pred porodom som si sla v ramci zdravotnej prechadzky kazdy den kupit nanuk.

katica06
5. dec 2023

@cukricek_1 nemala som nič konkrétne celé tehu, ale raz som si nevedela pomôcť zjedla som celé balenie cestovín s paradajkovým lekvárom a údeným syrom. Strašnú chuť som mala.
Jeden kamoška mala chuť v kuse na banány v čokoláde, druhá na kyslé ryby, a po nich stále zvracala. Baba s ktorou som bola na izbe žula pražené kávové bôby ako arašidy pritom kávu nemala rada dokonca po pôrode sa jej tie bôby celkom zhnusili

sense
5. dec 2023

Mandarínky veľa mandarinier a posledný trimester lasagne denne....

jakubkoanjelik
5. dec 2023

@titla kokso, presne! Pri druhom synovi som bola schopná zjesť 3 kilá mandariniek do obeda každý deň, v treťom tehotenstve pri dcére zase jablká Evelina. Denne muž domov nosil za sáčok jabĺk a mandariniek a nemohla som si pomôcť. Ešte aj v noci som chodila na tie jablká.

samimami777
5. dec 2023

Ja komplet v každom tehotenstve som mala akurát ale že obrovskú chuť na mäso 😅 normálne sa mi aj snívalo o cigánskej, hotdogoch, klobáskach a dobrej šnicle. 🤦 Ale ja mám aj normálne hraničné hodnoty železa a v tehotenstve mám práve ešte vždy veľký nedostatok tak vraj to môže byť tým že si telo pýta zdroj železa