Ahojte, som v treťom mesiaci tehotenstva a chcem sa opýtať, či si môžem dať aspoň zeleninové sushi? Všade čítam, že v tehotenstve sa nemôže. Ale aspoň to zeleninové ma zaujíma či ste jedli🙂 Dakujem
Ako myslíš ryžu so zeleninou? Áno, tu môžeš ....
Ja nejem teraz sushi ani poke
Ja som vege sushi jedla. Dokonca je v riase veľa vitamínov, najmä železa, ktoré v tehotenstve treba dopĺňať, takže za mňa o to lepšie 😄
Ja som jedla zeleninove sushi a vsetko bolo ok😉
Bežne som si dávala 🥑 maki. 🤤
Ja som uz mala asi 5krat aj zopar malych kuskov lososoveho a v pohode. Ked je v prevadzke bakteria, nepomoze ti ani, ked si das uhorkove 🙂 davam si vsak len v jednom retazci a neprehanam s mnozstvami, viac si dam uvarenych kreviet. Ine ryby zatial ozelievam.
mozes si v pohode dat aj sushi zo surovej ryby, ale treba mat 100%-tnu istotu, ze bola minimalne 72 hodin zmrazena na aspoñ -20ºC, to zabije pripadne parazity, a samozrejme ryba musi byt pred zmrazenim cerstva, nie ze stala ppredtym 5 dni v chladnicke.
Nechapem dost dobre otazke o zeleninovom sushi, to akoze nejes v tehotenstve ryzu so zeleninou?
Vsak sushi sa nemoze kvoli surovej rybe, kvoli bakteriam. Ak si das sushi, ktore nebolo v kontakte so surovou rybou, tak mozes 🙂