Ahojte baby čo ste jedli v tehotenstve keď ste nemali na nič chuť ale predsa sa len jesť musí ...pre porovnanie ja som bola dosť veľký jedák a teraz všetky jedlá ktoré mi proste chutili a jedla som ich pravidelne mi proste nechutia. už pri spagetach s kečupom sa mi zdvíha žalúdok čo predtým som mohla na kilá jesť ...
Mne nechutí ale absolutne nič :( proste rožok s maslom blé no proste všetko som už zúfalá som len v 9 týždni ale ako katastrofa :(
Mala.som to pri prvom tehotenstve a mám to aj pri druhom .. treba len počkaj, keď nemáš chuť nepapaj to , snaž sa aby si mala aspoň tekutiny, ovocie , zeleninu poprípade nejaké mäsko....neboj pomaly to začne ustupovať 😊
Mňa vždy zachránilo sladké pečivo a keksiky.
No mne tiez malo co chutilo, zaludok som zachranovala Coca Colou, tak aspon trochu cukru=energie som prijala, ale inak piskoty, keksiky a celkom mi chutili cestoviny a nezdrave jedla (pizza, Mekac...)
Biele čerstvé rožky so smotanovou nátierkou, paradajky. Ľadový šalát s citrónom. Rožky s horčicou … niekedy to ostalo, niekedy nie. Ale museli to byť ranné čerstvé biele rožky. Nič ostatné som nemohla. Potom už ani len paradajky, nahradila ich šunka. V 5tom mesiaci sa to ukľudnilo. Nútila som sa jesť, aj keď som vedela že to do 10-15 min môže skončiť všetko vo wc
Prvé mesiace asi len to, čo žalúdok zvládne. Potom to už pojde samo.