Moze sa nieco stat? Nevedela som ze obsahuje alkohol myslela som si ze je tam len aroma 😔
Hej bež rýchlo na výplach žalúdka. Nie je tam žiaden alkohol jedia to aj deti. Nechápem že jedna dospela žena sa toto môže pýtať.
nemoze sa ti nic stat 🙈
kým porodíš, vytriezveš aj ty, aj dieťa, neboj.
Čo by sa malo stať? Zapila si to pollitrom vína?
Úplne tvojej otázke rozumiem a myslím si, že sa tebe ani bábätku nemôže nič stať 🙂 buď pokojná a užívaj si naďalej tehotenstvo ❤️
Ako vážne? Fakt?
ja myslím, že umrieš do rána
Je tam kvapka alkoholu, nie jed na potkany.
Bože, žena, rozmýšľaj.....
Ďalšia otázka z radu: môžem nivu?,môžem jahody?,neuškodí mi gumička na zápästí?,nezabije mi dieťa,keď 500m odomňa niekto fajčí?....sa spamätajte,ste tehotné a preto nemusíte sedieť pod skleneným zvonom😵💫😵💫
😀 nie nic sa nestalo len pokoj
Nieeeeee 🤣🤣🤣 presne pre ludi ako ty si všetci robia srandu z modreho konika.
Este nie si dozreta na dieta, ak taketo otazky zadavas 🙉
Nič ti nebude, netreba to preháňať. Veď tam nie je pol litra rumu,aby si sa takto stresovala
Už sa nečudujem že vyhral Fico a Pelle. IQ národa vystihuje táto otázka.
Stará legenda hovorí, že sa ti narodí deva 😂 tak ak si chcela chlapca, smola 😂🤦
Tragédia
No aspon je tilu dnes veselsie 😅
😮 Bež na wc sprav výplach žalúdka a potom klystýr a hneď potom bež do Pezinka na Cajlu 🤦🏼♀️🙏🏻
Vy ste teda mile ;) co ine som mohla cakat. Ano bola to moja prvotna reakcia, zlakla som sa , nevedela som kolko tam toho alkoholu je . Napriklad z takych praliniek vodici bezne nafukaju. A devu bezne vobec nekupujem ani nejedavam, zjedla som ju na navsteve. Ale som rada ze moja otazka niekoho pobavila 🙂 vy ste sa urcite nikdy v tehotenstve nevylakali kvoli banalite
@alesto trapne
vodici z praliniek bezne nenafujaju. Pouzivaju to ako univerzalnu vyhovorku ked mali 6 dvojitych rumov.
...a potom sa niekto čuduje, že v krajine s takýmito inteligentmi je Fico štvrtýkrát premiérom a cez svoju Podržtašku už aj zvoleným prezidentom. 🤦🤷🤷
Zase si nejaká chudera robí srandu...Normálna žena by sa takú stupiditu nikdy neopýtala...A ak aj áno, tak by nemala posúvať ďalej svoj genetický materiál🙈
Je strašné keď takéto niečo chce mat dieťa. 😓
niekoho este vobec prekvapuju vysledky volieb?
Cela krajina je v pr...li, aleze fakt.
Vcera sa ma jeden Nemec, starsi pan, pytal, ze preco su na Slovensku tak hlupi ludia.....preco zvolili za premiera jedneho a za prezidenta druheho. Nevedela som mu odpovedat a hanbila som sa ako pes. Takto nas vidia ludia na zapade
Danko len raz v zivote povedal pravdu. Ludia otupievaju. V tomto jedinom s nim musim suhlasit
To fakt takáto otázka?🙈