Som 12tt a zjedla som pár plátkov prošuta...dako mi nedošlo že to je surové mäso...však bude všetko v poriadku?!🤦♀️
Ved aj tatarsk si mozes dat 🤷♀️
Pokial jedlo nie je pokazene tak ti nic nehrozi
Bože jedz všetko čo ti chutí,nič sa vám nestane.
Ako som už aj davnejšie pisala nase mamky a stary rodičia žili na údenej slanine a podobne, nemali ani len sono brucha,🤷mali bezproblemove tehotenstvo bez stresu..
Mna ked gynekolog poslal na odberu krvi po 40r.ked som bola tehotna som to odmietla.Som chcela svoje dieta či bude zdrave či chore a zbytocne 500euro za vyšetrenie vyhodiť sa mi zdalo zbytocne..
Odkedy je to surové mäso??
Prosciutto alebo serano šunka sa nemajú jesť lebo napriek konzervacii soľou a susenim sa v ňom môže nachádzať toxoplazma. Ja som mala strašnú chuť na serano a som sa spýtala kolegu španiela či aj u nich to dodržiavaju, že tehotné to nejedia a že ano. Ale neboj sa, zase tá šanca že akurát v tých pár plátkoch niečo bolo je miziva ☺️
@kitycat
@julia_a_romeo
Ja som tiez v tehotenstve zjedla par platkov a az potom mi to doslo. Ale mne sa v tehotenstve podarilo zjest kadeco, aj polosurove naozaj pokazene maso (v restike, myslela som si, ze smrdi, lebo mi vtedy smrdelo vela veci), aj horku cuketu, ktora je jedovata, arasidy, na ktore mam silnu alergiu (tie aj viackrat, proste boli niekde kde nemali byt)..Nic sa nestalo. Uz som potom ale radsej pri sebe nosila cierne uhlie 🙂
Ja som tiež mala tento týždeň asi 100g 😅 došlo mi to nejakým zázrakom dnes ráno… čo narobím, snáď bude všetko ok 😊
@julia_a_romeo fíha vždy sa niečo nové dozviem
Ak nebolo pokazene, tak ano. Nestresuj.