Ahojte ženy. Prestali ste keď ste už boli tehotné žiť “nezdravo”? Dopriať si nejaké čipsy častejšie alebo tak?
Alebo upravovali ste si nejako stravu pred otehotnením?
ano prestala som napr jest klobasu ci majonezove veci. * aj ked tresku som si obcas dala....
surove ryby ziadne som nejedla. ..
bryndzu som tusim tiez nejedla, ci korbaciky..alebo len z pasterizovaneho mlieka.
pred oteho som zila uplne bezny zivot ziadna uprava stravy...dokonca som oteho pocas dost velkeho stresu...
pri prvom tehorenstve ano. nepila som kavu, kolu a blbosti a z jedal chipsy .. pri druhom tehotenstve som pila kavu a pomenej jedla chipsy… po porode taktiez prvom ziadna cokolada a po druhom som neriesila..
Kávu nepijem, fajčiť nefajčím, do mekáča som chodiť neprestala... 😂
Tehotenstvo nie je choroba…… Pokial sa vyslovene nestravujes fastfoodmi , vyprazanymi jedlami každý deň a podobne, tak nevidím dôvod prečo by si si nemohla dať chipsy keď máš na ne chut a obmedzovať sa. Pravdepodobne ti ani nebudú niektoré jedla chutiť a práve ti bude chutiť nezdravšia strava….co potom budeš robiť? Nebudeš jesť? 🤣
Od kedy som tehotná mi zdravé veci nechutia a mám stále chuť na múčne jedlá. Občas sa prekonám na zeleninu ale moc mi to nejde. 😅 viem, že by som mala.
Ja som mala dobru stravu dlho pred tehotenstvom. Ale prave v tehotenstve sa nieco stalo a zacali mi ist na chut nezdrave veci. Hlavne to boli totalne umelinove cukriky typu Lekorky, Marshmallow a podobne, najumelejsi zeleny "pistaciovy" termix a take tie pudingy v kelimkoch s akoze slahackou. Nechapem preco prave toto, viac by som chapala omietku 🙂 Ale odolala som, nedala som si, lebo som v tom nevidela vyznam, nie su v tom ziadne ziviny, ktorych by som mohla mat malo.
Jedla som veľa pikantného a začala mi chutiť slanina. Lekár mi povedal: "keď si telo žiada, doprajte mu to. " Stravu som neupravovala
Jem tak ako jem, keď tehotná nie som.
Dám si aj tyčinky, aj čipsy, aj pizzu...ale nie tak že davaj dve balenia večer pri telke, zapiť kolou a zasypať Milka bonboniérou. Ale také stravovanie som nikdy ani nemala. Dám si všetko, na čo mám chuť. Aj sladkú vodu (tie ochutené magnezie sú výborné), aj džús a aj z piva manželovi odpijem.
Jediné, čo som cielene vylúčila sú moje obľúbené bylinkové čaje, plesňové syry a sushi 💔 inak všetko normálne ako predtým, hlavne s mierou.
Praveze ja som v tehotenstve zacala viac jest blbosti😄 sialenu chut som mala na mcdonald, cipsy, keksiky.. proste dieta chcelo tak som mu dopriala noo😊
@leuska0910 aj ja tak🤣
Wtf? Naozaj? Ja práveže naopak. Nejedla som nejak úplne ináč či nezdravšie ale jedla som veľa. Každé 3h. Aspoň mi nebolo na grc.
Ja sa snazim blbosti nejedavat, takze som nemusela trpiet a odopierat si. Ak som mala chut na chipsy, tak som si dala obyc solene, bez prichuti. Pri druhej som mala strasnu chut na hranolky, tak sme mali raz tyzdenne hranolky, ale piekla som ich v trube a nie v litroch oleja. Pri tretej som mala chut na kremes, tak som sa ho naucila robit, aspon som vedela co tam davam.
Nie nikdy som sa neobmedzovala a všetko bolo ok
Prestala, ale len preto, že mi to nechutilo
Jem tak isto ako pred tehotenstvom.
Všetko čo som jedla.
V tehotenstve nie, stravu som si upravila, až keď dieťa začalo jesť. Uvedomila som si, že nechcem aby malo stravovacie návyky ako ja, a tak som vylepšila svoje stravovanie.
Ja som v tehu fakt tieto veci nejedla, Ja som mala take tie zdrave chute prave. Jedine , co naozaj ze muselo byt, tak som jedla nejake gyros kusky zo sojoveho masa. Neviem preco mi to tak chutilo. Ale chipsy a sladke blbosti vobec. Mimo tehu si doprajem viac blbosti, ale stale s mierou.
Zdravo sa stravujem dlho, v tehotenstve mi prestali chutiť cestoviny a mäso. Naopak sa neviem dojest jogurtov a pomarančov 🤦 Nezdravé mi chutia len hranolky z McDonald's - ale ten mám od ruky, takže max raz za mesiac. Kávu si jednu denne aspoň musím dať, s mojím tlakom je to vlastne liečba 😀 Sladké vody som nikdy rada nemala.
Skor naopak 😂
Ja som prve tehotenstvo mohla len kofolu, co som 10 rokov nepila, a slane palice. Neskor som pridala dzemove chlebiky, ostatne veci som jednoducho nezniesla. Teraz sice mozem jest vsetko, ale chuti mi to ako blato...
Prestala som jest a piť veľmi veľa veci. Od kávy, sladkosti až po vyprážané a pod 😂 proste nejak samo... chipsy nikdy nejak extra nepatrili do môjho jedálnička