Ahojte, som v 5. týždni tehotenstva a mám silný vlčí hlad. Stále by som len jedla, až mám pocit že to nie je zdravé toľko jesť. Keď sa veeeeľmi snažím, viem sa premôcť, ale to mi je potom dosť zle... Len by ma zaujímalo či v tom nie som sama, či aj niekto iný má potrebu otvárať každých dvadsať minút chladničku...🙂 Dajte skúsenosti , aspoň pre pobavenie, poprípade rady ako s týmto bojujete🙂
Ja tiež som prežívala taký to hlad. Pomohlo mi mať pri sebe Bebe keksy alebo nejaké ovocie napr banán jablko mandarínka tie som jedla. Mňa to potom prešlo, potom prišla nevoľnosť. 😀 Síce aj teraz rýchlejšie vyhladnem ale nie tak ako predtým. U mňa to začalo asi cca 6tt a vlčí hlad prestal asi tak okolo 10tt
Keď som bola tehotná tak som jedla stále, zdalo sa mi,že mi strašne rýchlo trávi a škvrka v bruchu. Vzdy som mala po ruke BeBe keksy (najmä modré mliečne) alebo kopu ovocia a každý deň musel byť penový puding (mávali ho v lidli) Našťastie sa to nepodpísalo na váhe a pribrala som 12kg.
Mala som a bolo to strašne. Dvoje raňajok..všade som iba jedlo hľadala....kolegovia sa smiali ze by som zjedla aj ich😁pribrala som 17 kil, musela som všetko poctivo zhadzovať..
Závidím...mne bývalo zle😀 Skús pridať bielkovín do hlavných jedál.
Ja to mam tiež , presne v 6 tt, ale bohužiaľ zo všetkého mi je nagrc- takže som hladna a nič mi nejde jesť 😳
Ja som to tiez tak mala, ale asi od 7 tyzdna, jedla som nonstop, a viacmenej same sacharidy, lebo mi nechutili bielkoviny a zdrave jedla ako ovocie a zelenina, co som do tehotenstva jedla bezne. Pribrala som 23 kil, som 3 mesiace po porode a az teraz sa dostavam opat k chuti na zdrave jedla. Ak vies jest zdrave potraviny a menej kaloricke a casto, bude to v pohode. Ja som cele tehotenstvo mala vycitky z toho ze jem same nezmysly a nevedela som s tym prestat. Byvalo mi zle len od hladu, nevracala som. Teraz tak aj vyzeram. Zo sportovej postavy tučika, este nemam dole ani kilo, ale 10 som nechala v porodnici.
Pri oboch detoch som to mala. Po porodoch mi ostalo 10 kg navyse 😒
Nejak moc skoro