Mávate vlčí hlad v tehotenstve?

19. aug 2024

Ahojte, posledné dva týždne mávam veľký pocit hladu, najmä večer, v noci sa zobudím na to, že mám doslova prázdny žalúdok a potom už neviem zaspať, pritom nemám pocit, že by som sa veľmi rozjedla v tehotenstve... Máte to aj vy tak? Ako to riešite? Normálne si udete dať v noci niečo malé alebo si dávate výdatnejšiu večeru? Už mi to normálne lezie na nervy 🙈

sisska96
19. aug 2024

Aj mimo tehotenstva :D

anketkarka
19. aug 2024

Dieťatko tlačí na žalúdok. Vlčí hlad nie je normálny hlad. Je to podráždený žalúdok.

petronellla87
19. aug 2024

Jasné, a počkaj pri kojeni to je ešte horšie 🤣

deti95060810
19. aug 2024

Nutridrinky - ak prišiel nejaký problém ako píšeš troška som si odpila z Nutridrinku. nemusíš vypiť ani celý obsah. a potom nezabudni pohár vody - Nutridrink je koncentrát.
ešte mi pomáha aj cukor z lekárne - hroznový.
stačí kúsok a máš po vlčom hlade...

s_o_n_i_k_e
19. aug 2024

Prvy trimester som bola nonstop hladna a ked som nejedla triaslo ma a bolo mi zle. Potom to ustupilo, ale ak by som bola hladna nieco by som mala po ruke

andreakg
19. aug 2024

Ja som to mala v obidvoch tehotenstvach,ja som v noci píla vodu so sirupom,to má nejak vedelo zaplniť,a takisto som si dala hneď ráno

svetlonos
19. aug 2024

@anketkarka
hmm asi nie tak celkom. Ja som toto mala pr e 3 mesiace každú jedinú. Tam nemalo co tlačiť. Doslova som zobrala kilo melonu aj mm
On hotový do rána a ja som o hodinu isla umrieť hladom 😁.

svetlonos
19. aug 2024

Áno je to normálne. Budovala som sa medzi 2-3 v ní i na to a spavala piškótami, presnidavkou alebo isla do lafnicky vypiť zakysanku. Idealne zjest rycho cestou na vc bez prebratie sa 😁. Od rána každú hodinu som to tak mala. S mm sme mohli chodiť vtedy len tam, kde bolo dosť jedla, nákupné centrá, mesto. Výlet do lesa by ma zabil 😆

natalia2007
19. aug 2024

Ja som v prve tyzdne tehotenstva mavala take navaly hladu, ze som raz v noci si musela dat segenin rovno z chladnicky, ohrievat nebol cas 😄