Kolko tekutin ste prijmali v tehotenstve? Treba prijem zvysit?
Takistom som nepila viac. Pijem proste tolko, kolko potrebujem. A to denne nevypijem ani tie 2 litre ako sa hovori, ze clovek musi vypit. A ked niekto mi povie, ze vypije aj 3l, tak sa mi normalne rozum zastavuje :D To nechapem teda absolutne :D Jednak to nestiham a jednak ani nie som taka smadna, aby som tolko vypila. A nasilu pit proste neviem.
Ja som vzdy pila vela a aj pocas tehu, ale okolo 3-3.5L urcite
@veronnica080 2 litre? tak ja možno pol litra... a to polievky nejem... ale ja aj málo jedávam, takže ma nemá po čom smädiť...
Ak pijes dostatocne-2-3 litre denne, tak nemusis zvysovat prijem.
@kika541996 pijem ked som smadna kolko treba, nenavysujem 🙂
@kika541996 vypijem bezne okolo 2L denne...v tehu teraz aj 3-3,5 L...ale ja som smadna a zaroven mi to vkuse prizvukuje hematolog ze musim vela...
@kika541996 ja som bola v tehotenstve nekonečne smädná, hlavne prvý trimester, nonstop som sa naliehala vodou, snažila som sa to držať na 5,5l denne, ale koľko krát som si nevedela pomôcť a vypila som určite aj viac. Našťastie to potom v druhom trimestri prešlo. Gynekológ sa obaval, že je to kvôli cukrovke, ale našťastie sa nepotvrdila.
Ja som počas tehotenstva pila viac ako predtým, ale to preto, ze som bola furt smädná. Som vsade musela mat so sebou vodu. Pre mna znak v druhom tehu bolo ze som tehotna to ze som bola viac smadna ako predtým.
vôbec nie... len ak máš nízky tlak.