Koľko ste priberali v tehu? Ja som v 18.tyzdni a na váhe mi ukazuje +5 kg🥲 za posledne 2 tyzdne som pribrala 2 kg, pritom mi ani nechutí jesť a vôbec sa neprejedám, nie som v kalorickom nadbytku...Viem,že prvoradé je zdravie dieťatka,ale trápi ma to,aby som nešla rodiť s abnormalnou váhou🥲ved mi chýba ešte 20 týždňov, a v priemere teraz priberam kilo za tyzden😐
Prvé tehotenstvo 30kg a druhé 10
Ja sa vobec nevazim, Jem vsetko co chcem, mam take stavy ze musim vkuse jest inak mi je zle , ak len trošku vyhladnem hneď ma napína a zvraciam
20 kg, ale odišli hneď aj s pôrodom, ja som bola chudunka mala som len loptu 😃a pribrala som do stehien a do zadku, po pôrode som dúfala že nejaké kilá ostanú žial nie ,iked by sa zišli . Takže nerieš priberanie je normálne pri tehotenstve uživaj si to .
Prve tehotenstvo 9kg, druhe skoro 12kg (ale dieta malo 4,5kg), najviac posledny mesiac a pol na konci. V obidvoch som do 20tt cca nepribrala nic.
Snaz sa proste jest co najzdravsie, neprezierat sa a hlavne byt v klude. Kym lekar neupozornuje na vahu a vsetky testy su ok, tak neries. Po porode schudnes 🙂
Skoro 30kg. Do dvoch mesiacov som bola naspäť na pôvodnej váhe.
9kg. Mala som 59 ked som rodila
22 a 24 kg
15 kg
Mne dr povedal ze ok je pribrat 13-15kg. A neviem ako ale veru som tak aj priberala 13-15-15-13.
Aj to som mala co rovit s tou vahou na sebe. A tiez na zaciatku som pri kazdom prv 5kg schudla.
Ja som mala ale hrozne tehotenstvo. Den a noc mi bolo zle. A bola som rada ked som vobec nieco do ust dala.
v prvom tehotenstve 25kg...teraz som v 28. tyzdni a zatial 4kg... rozdiel je, ze jem ovela zdravsie ako v prvom tehotenstve
ahoj, ja som " pribrala" 6.5 kg pri prvom ( syn sa narodil s vahou 3,5kg), druhe tehu 4,5 kg ( syn sa narodil ako 3,8kg)..... realne som nepribrala nic.. prave naopak schudla som a to mam obycajne vahu okolo 58kg...z porodnice som odchadza pri oboch pod 55kg( pri druhom dokonca iba 52 kg ...co bol extrem)... a nemohla som naspat nabrat cely rok , co som kojila... asi tato info nepomohla... a kazda to mame inak, ale ja som sa citila uplne slabucka a vycucana..a kila nechceli ist naspat... takze som riesila uplny opak, toho co zvysok mám vonku s kocikmi a tiez mi bolo smutno z toho a nikto to nechcel chapat - ze sa stazujem.... ale obaja chlapci su uplne ok, ja som na svojej vahe tiez a vsetko je uplne ok...
Okolo 10 kg,ale na mne nebolo vidno ešte ani v 7.mesiaci,že som tehu.
Aj som sa zdravo stravovala,žiadne prejedanie
Ja som pribrala málo, cca 7 kíl v oboch, ale ja som začínala s vyššou váhou. Každá žena je iná, časti je to len voda, ktorú zadržiavas. Ja som do 6 mesiaca pribrala pár deka gramov a odrazu bum 3 kilá za mesiac 😆. Najviac som nabrala v 3 trimestri, tam to ale fakt bola hlavne voda, mala som opuchnuté ruky. V pôrodnici ostalo 10 kíl.
Pri prvom 5 kg: o rok nato som uz mala podvahu. V druhom 18 kg , este mi 8 ostalo. 🙂
6.9, 23
22,22,22, a dala som ich všetky dole
12 kg
Ja som naprilad 8 kil, sestra 15. To ze si doteraz tolkoto pribrala, tak to neznamena, ze to tak bude aj po dalsie tyzdne a mesiace.
Ja som za prvých 12 týždňov pribrala 4 kg, ale viem že jem veľa, preto priberám, nedokážem odolať. Pohybu mám dostatok, vždy som bola aktívna a som aj teraz (pred tehotenstvom som mala 53 kg).
Aktualne som v 38tt a zatial som pribrala 10 kg. Ale brucho mam obrovske, vyzeram, akoby som cakala dvojcata. V prvom tehotenstve som pribrala cca 15 kg a brucho som mala o dost mensie.
Ja necelých 12kg
16, 11, 13 a 10 kg
Ja som pribrala 20, 20, 15kg a je jedno v akom tyzdni. Niekedy zena priberie viac na zaciatku a potom sa to spomali, alebo opacne.
20 kil. 11 som nechala na sale po CS a zvysok zo mna zisiel do 3 mesiacov od porodu. pocas tehotenstva som sa neprejedala ani nejedla nejake extra nezdrave veci a haldy sladkosti, kazdy den s vynimkou posledneho tyzdna som presla 15tis krokov. nebala by som sa toho priberania 🙂 to zleze. teda ak sa stale hybeme v dvojcifernych cislach.
20kg, zial vela vody v tele. Ale islo to strasne rychlo dole, nebol to tuk. Bol to jeden velky opuch celeho tela. Za dva tyzdne som vyzerala zas normal
Ked vies co je prvorade neries kto kolko pribral.