Kofola v tehotenstve

9. mar 2024

Ahojte dala som si ani nie polovicu pohára kofoli na to som vypila jeden a pol pohára vody a strašne ma začal bolieť žalúdok. Je možné že to je z tej kofoli ? Nemôže to ublížiť bábätku že som si dala trochu kofoli ?

viestta
9. mar 2024

Nie kofola nikomu z vas neublizila

lara45
9. mar 2024

Určite nie, kofola je silna na žalúdok aj pre človeka ,ktorý nie je tehotný.Ja som počas tehotenstva pila aj sladke vody a hlavne kofolu ale to som na ňu mala vyslovene chuť.

autor
9. mar 2024

Ešte ma napadlo že som dnes jedla guláš či to nemôže byť z toho že také mastné jedlo

bloger
9. mar 2024

Hovorí sa, že ked je žena tehotná neuškodí jej nič. Jednoducho preto, že potrebuje všetko.

saxana000
9. mar 2024

Ja kofolu lubim velakrat ma.zachranila.ked ma.zacinala.boliet hlava asi ten cukor alebo kofein neviem ale ako tehotna ju vobec nemozem lebo mam po nej strasnu kyselinu... ale keby som nemala pila by som ju normalne.

michaela329
9. mar 2024

Kofola v malom množstve je v poriadku, ak nemáš problém s tlakom - mňa na kolu alebo silné espresso poslal aj gynekológ, keď bol malý lenivý na sone. Z tej Ti zle podľa mňa nebolo. Na žalúdok vie byť ťažká aj studená voda, guláš...

diewcatqoo
9. mar 2024

Skor ta boli brucho z kombinacie 0,5 pohara kofoly + na to 1,5 pohara vody. Ja ked si obcas dam kofolu, nemozem to preliat nicim inym, lebo ma hned kruti.

nikpa
9. mar 2024

A prečo by mala kofola ublížit bábätku? Ved si pozri zloženie, nie je to savo. 🤦

becyn97
9. mar 2024

ja z kofoly mam take brutalne krce v bruchu ze dovi…neviem preco ked zas colu aj pepsi “tolerujem”🫣