Dievčatá ahojte a neukrizujte ma som prvýkrát tehotná (15tt) a dostala som chuť na instantnú Indiu. Celé som to zjedla z chuti a teraz pozerám že sa to neodporúča. Nejem to stále len teraz som na zo dostala chuť 😣 Myslite že to nijak bábätku neublíži?
@ssimusska Ďakujem ☺️
Nie, urcite neubli.
Nie nemusiš sa bať aj ja ked som bola tehotna som si občas dala. Chute tehotnej ženy sú nevyspitateľne.Nemusiš sa bať nič sa nestane.Ani bábätku neubliži.
Nič sa nestane.. pri tých odporúčaniach treba brať niektoré veci s rezervou a keď tak si aj prečítať dôvody, niektoré sú totiž pritiahnuté za vlasy resp. Až prehnané... Napr aj potraviny ktoré by sa nemali lebo môžu dačo spôsobiť tak keď hľadáš nájdeš poväčšine, že v obmedzenom množstve a keď si to rozmeníš na drobné zistíš, že keď to nepreženieš je to ok.. ja sa vyhýbam len nepasterizovaným mliečnym výrobkom, polosurovému a surovému mäsu a vajciam a plesnivým syrom ak som ich neupravila tepelne a samozrejme alkoholu.. osobitnú kategóriu tvoria u mňa bylinkové čaje tie si kontrolujem či môžem
@angeli121212 Ono ani moje okolie mi nepomáha keď ma vidí jesť fastfoody alebo jednoducho povedané veci na ktoré mám chuť … preto sa už cítim ako debil keď si každú jednu vec ktorú idem zjesť vyhľadávam
Ale čo by mohlo stať. Keď ti nie je zle, tak kľudne zjedz. Na internete píšu že skoro nič nemôže tehotná žena. Máš zdravý sedliacky rozum, tak nečítaj bludy.
Ďakujem dievčatá ❤️
Keď môžu ženy fajčiť v tehotenstve tak toto nebude isto problém
@klarissa25 No, nemôžu ale aj tak to robia 🥲
@klarissa25 Tak fajčiarka som bola silná a ako som zistila že som tehotná tak som samozrejme prestala
Dúfam že toto obzeranie čoskoro prestane
Kura na paprike zo sacku som jedla asi tyzdne vkuse v 16tt taku hroznu chut som nato mala-uz je to viac ako 5 rokov a odvtedy som to nejedla😂
Autorka prestala si uplne fajčiť kvoli bábätku veď to je super gratulujem som presvedčená že týmto si mu urobila lepšiu službu akoby si si teraz nedala raz za čas fast food a okrem toho že to nie je extra zdravé nechapem prečo by si si nemohla dať.... Ja som si tiež dala nie pravidelne ani často ale dala
Neries blbosti a papaj na co mas chut. Ani jedno male pivo ti neublizi.
Nie, neublíži to