Je pravda, že tehuľka nesmie jesť huby, med a škoricu?

nikaszan
30. aug 2024

Tehotné nemôžu jesť vraj huby,med a ani škoricu,je to pravda?

colsami
30. aug 2024

@nikaszan nie 🙄

deti95060810
30. aug 2024

blbosť...

januska12323
30. aug 2024

Všetko môžeš jesť v rozumnom množstve.

patus_2
30. aug 2024

@nikaszan huby - z overeného zdroja a tie, kde si si na betón istá, že sú jedlé. Keď vieš, že je to jedlá huba a nestala pol dňa v igelitovej taške, tak si ju kľudne daj. Poznáš svoj žalúdok, či ti nieje ťažko z húb.
Med - môže obsahovať baktérie, je to veľmi mizivá šanca a sú nebezpečné hlavne pre malé deti. Pre dospelých úplne v pohode. Znova to isté, z overeného zdroja.
Škorica - môže vo veľkých množstvách vyvolávať kontrakcie. Ak sa nechystáš zjesť 3 lyžice denne, tak to je v poriadku.
Dobrú chuť 🙂

mimuska328
30. aug 2024

@nikaszan škorica sa nemoze jest vo veľkom množstve pretože môže spôsobiť potrat. Hod si do Google bylinky v tehotenstve MK

jajanka31
30. aug 2024

@nikaszan ja nejem huby, plesnivy syr, nepasterizovane mlieko-bryndzu a syr atd, a surove maso ako susene sunky a tatarak, alkohol...

jajanka31
30. aug 2024

@mimuska328 aj maliny vo velkom mnozstve mozu vyvolat porod.. ale ako kto je denne kg malin.. to ze v nejakom kolaciku su 2 alebo sirup co ani malinu nevidel.. pohoda

mimuska328
30. aug 2024

@jajanka31 ja sa riadim podľa hentoho zoznamu co som napísala. Samozrejme okrem alkoholu, surových vajec, rýb a mäsa a nepasterizovanej bryndze sa môže všetko jest do radu akurát niečo len v obmedzenom množstve

olivia_c
30. aug 2024

@nikaszan jedla som cele tehotenstvo aj med, hriby aj skoricu. Vyhybala som sa len surovemu masu.

iwesska
30. aug 2024

Ja som inak pocula,ze by nemala ani dychat a pit vodu - je tam vela skodlivin🤷‍♀️

domcavesel
1. sep 2024

Som v 8 mesiaci a jem všetko, okrem surového mäsa a nepasterizovanych výrobkov. Med mávam takmer každý deň, sladim ním jogurty tvaroh, kaše a pod...