icon

Je hroznová šťava prospešná počas tehotenstva?

3. feb 2024

Ahojte. Na čo je dobrá hroznová šťava v tehotenstve? Dostala som od kamarátky a naozaj neviem na čo je to dobré keďže čakám prvé bábo

Strana
z2
juliacenc
3. feb 2024

@tetapetra google ti na kazdej stranke povie nieco ine. Preto je toto forum pre matky, aby realne matky radili matkam. Hadam si kazdy moze vybrat ci sa spyta googlu alebo ineho cloveka

juliacenc
3. feb 2024

Verim, ze to tak bude prajem vsetko dobre 😉

kataka10
4. feb 2024

@diewcatqoo presne 😄 Ja som si po porode naliala do vinoveho pohara cerveneho Matysaka, manzel cervene vino a strngli sme si, na pohlad nebolo ani vidiet rozdiel. Je to uplne super darcek tym, co docasne nemozu pit vino. Na laktaciu som to tiez pila, ale upozornili ma, nech to neprehanam, lebo babatko moze potom naduvat.

svetlonos
4. feb 2024

Nemaš zač, le ho vypi lebo ak tu cukrovku mas uz si nesjrtnes pozom 😁 a budes ho pit po kvapkat s litrom vody 😂.

svetlonos
4. feb 2024

@diewcatqoo
zistim ti, ktore to bolo. Bola som u kamosky tehotna aj s druhym synom a chceli sne si vypit. Dole je vynaren obchid a mali ram cervene, biele i ruzove. Ona si kupila normálne, ja vsetky 3 tie nealka. Ked nam dala pohare, az som musela kontrolovať ci fakt je bez alkoholu. Normalne chitilo ako s nim. A mm pracuje s vinami tak mi vzdy nejake fajne dinesie. Pijem ich rada, maju menej cukru ako hriznova štava 😅

svetlonos
4. feb 2024

@autorka
zistim ti v priebehu tyzdna, je distupne na SK, je z Čiech a da sa priamo objednať 😃.

svetlonos
4. feb 2024

@diewcatqoo
@autorka

Víno Hruška - pozrite na googli. Je skvele. Potom napriklad aj Natureo.

svetlonos
4. feb 2024
Strana
z2