Chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s receptami z knihy medicínske medium? Som v treťom trimestri a pred tehotenstvom som mávala závraty nezisteného pôvodu a dosť mi pomáhal práve heavy metal detox smoothie ale v tehotenstve som sa ho bála piť. Ale závraty sa mi vrátili v neskutočne silnej forme, ledva stojím na nohách. Premyslam že sa vrátim k jeho pitiu ale neviem aký vplyv by to malo na malinkeho tak či nemá niekto viac vedomostí o tom. Ani vygooglit neviem nic o tom či je to v tehotenstve vhodné. Ďakujem za každé rady a skúsenosti
@lubkaejusko ten heavy metal smoothie myslis tie banany, cucoriedky a spirulinu + riasy?
Áno autorka mohla by si to konkretizovať o čo vlastne ide, nie každá očividne vieme . Tiež mi napadla hudba po prečítaní názvu temy
@nika11103 ospravedlňujem sa ale ide o recepty z knihy medicínske medium a smerovala som otázku konkrétne na ľudí ktorí tu knihu poznajú a liečia sa ňou, preto som to neupresnila
@kittykat22 áno, presne to, a ja som si tam dávala aj stonkovy zeler.
@lubkaejusko a odkial mas, ze nemozes zeler v tehotenstve?
@kittykat22 https://mamaaja.sk/poradne/poradna-gynekologa/t...
Ona asi myslí veľa alebo často. Raz za mesiac je iné než raz za deň do smoothie 🙂
@lenkakravcova a to si myslis, ze do smootie si toho da kamion?
@kittykat22 neviem 😀 len som odpovedala čoho sa asi obávala. Neviem koľko toho smoothie pila a koľko zeleru do toho vôbec dávala.
Autorka myslím že púpavový koreň a pŕhľaha sú vhodné na detox aj v tehotenstve. Skús pozrieť. 🙂
@kittykat22 lekárka mi to hovorila, tak som ho tam prestala dávať ale potom som začala spochybňovať celý ten nápoj a prestala som ho piť.
Nemám skúsenosť, ale z názvu témy som usúdila, že bude diskusia o tom, či prestať počúvať heavy metal počas tehotenstva alebo nie 😃 To mohla byť zaujímavá diskusia, škoda.