Extrémny hlad v 1. trimestri

19. okt 2023

čauko maminy
mali ste to niektorá tak ?
som v treťom mesiaci a stále cítim hlad. zjem polievku, druhé, a o pol hod extrémny hlad, ak si niečo nedám tak mi začne byť na vracanie. kŕče a škvŕkanie v bruchu. toje možné že mi tak rýchlo trávi ? :D
Trápi ma to aj v noci, hocikedy behom dňa, aj po jedle.. proste fakt stále..
Snažím sa jesť v malých dávkach celý deň, ale fakt asi že každú hodinu..

gejb
19. okt 2023

Jasneeee..časom to prejde a vráti sa do normálu

autor
19. okt 2023

@gejb :D je to brutál, stále niečo šrotím a stále cítim ten hlad. ale je to naozaj hlad alebo len nejaký pocit ? lebo mne naozaj vytrávi a zrazu v tom žalúdku nič nemám

ivkav5
19. okt 2023

Malaa som to isté asi 7tt, teraz 10tt to prešlo chvalabohu🙏🤣 jedla som asi každých 20-30min🤣🙈 je to individuálne, každého chytí niečo iné a v inom období, ale podstatné je, že to prejde🤣🙏

gejb
19. okt 2023

Hlad. Telo si pýta keď potrebuje, tak isto keď ti býva z hladu zle ti naznačuje ze mu niečo chýba. Nebran sa tomu a jedz keď potrebuješ, sú to stavebné látky pre bábätko 😉 v 4. Mesiaci mi to preslo
A prvé 3 mesiace som mala prvý krát v zivote brutálne chute na sladké.. padli minimalne 4 džemy 😁😁 chýbal mi asi cukor

svetlonos
19. okt 2023

Ahoj,
ties som to takto mala. V spalni na nocnom stoliku som mala presnidavku, cestou z vc do pstele v noci som sa stavila v chladnicke na jogurt. A prve 3 mesiace sme chodili vylucne len t, kde som okamzite mala pristup k jedlu 🤣.
Bolo to prvy raz od kedy sme s mm spolu, ze som jedla rychlejsie ako on. U cinana som si nabrala z kazdeho jedla na obed. On len pozeral, krutil hlavou a bol este prekvapenejsii, ked som tu mega porciu zjedla 😁
Skus si nachystat hlavne na noc zdravsie alternativy- biely jogurt, uhorku, tvrdy syr 🙂

zenulkaaa
19. okt 2023

Uplne normalne. Stale som jedla v prvom trimestri, pri prvom aj teraz pri druhom tehotenstve. Ak som sa nenajedla, bolo mi zle.
Neboj prejde to, cca od 15tyzdna sa to znormalizuje.