Ahojte jedli ste v tehotenstve devu ja som si ju dala a potom keď som si išla prečítať čo obsahuje a bolo tam že alkohol
Nejedla som žiadne sladkosti s obsahom alkoholu.
Nevedela si. Za jeden krát sa nič nestane, neboj sa
Toho alkoholu tam je tak málo, že ani do žalúdka sa ti nedostane. Nieto k dieťaťu.
ja som si chcela minule dat Milu a tiez som zistila ze obs.alkohol 😂 😂 tak som oddolala aj ked viem ze by sa nic nestalo
@lucia7933 https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...
Tu je zloženie. Ja tam alkohol nevidím
yop. a aj Mozartove guličky majú alkohol, ani som nevedela, to mi kamoš muslim povedal keď dom sa pýtala prečo ich neje.
Jedla som aj Milu, aj Devu. Nie na kila, ale parkrat som si dala. Ved ten alkohol tam je v totalne zanedbatelnom mnozstve.
no po dnesku by Milu a Devu mali predavat len po kontrole OP.... samozrejme zastujem. Ak to moze zjesť 6rocne dieta, tak tehotnej sa celkom isto nic nestane
A to koľko myslíš, ze tam je toho alkoholu? 🙈🙈🙈
Jedla som takmer denne-teda ked mi bolo dobre 😂
No ja som aj burčak pila v tehotenstve a sme tu, živí a zdraví. Samozrejme po poháriku, nie fľašu. Ved Deva je tyčinka ktorú jedia aj deti, čo myslíš, že tam je tvrdého alkoholu ako za frťana?? Ved zapni mozog keď voľáky máš ovšem 🤦
Po vydani tehotenskej knizky by mali zakazat pristup na internet
preboha, baby, spamätajte sa...!
To si fakt myslíte že nejaká rumba alebo mila ohrozí dieťa ???? 😂 Kľudne si dajte aj pohár červeného ....
OMG.. ja som si počas tehotnestiev dala aj šampanské na oslave aj pohár vína za celé tehetonstvo.. rýchlo má ukamenujte 🙏
Och, to je príšerné, ako si takto mohla ohroziť seba a dieťa 😱