Ahojte aký mate názor na citróny v tehotenstve ? Ja ich zjem aj 3 za deň preto sa pýtam či neublížim bábätku
@alzbeta12399 to si ty s tými 3 klasmi kukurice?
Mizes aj 3 citróny, aj 3 pomaranče, aj 3 zemiaky či 3 čerešne
Len už nestoj toľko na slnku, dobre?
Ako napríklad by to mohlo ublížiť?
@nika_val nakrajam si ho na menšie kusy a zjem tak cely 🤣😁
@pribinak dobre moja nebudem 😃 a ty sa pre zmenu daj dokopy vďaka 😇😂
@pribinak a nie nie som to ja s tými 3 klasmi kukurice tak sa zobuď čo píšeš 🙂
@alzbeta12399 nie som si istá 🤣🤣🤣
3 kukurice 3 citróny to bude asi z 1 hlavy 😝😝😝😝😝
@alzbeta12399 ty sa zobuď, tehotenstvo nie je choroba. Ako by mohlo citrón ublížiť? Veď je to smiešne.....
@alzbeta12399 takto jedla citróny kamoška. Ošúpala a zjedla ako pomaranč😜 všetci naokolo zošpúlené pusy a ona spokojná,ako blcha. Chlapec,ktorého porodila má 25r a je úplne OK. Takže smelo do toho!
@dusankomoj ďakujem za odpoved ❤️
@alzbeta12399 🍋👍
Kriste a toto má vychovávať dieťa 🤦♀️
@alzbeta12399 krásny slovník 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ raz keď tak bude tvoje dieťa počuť tieto výrazy ….
@alzbeta12399 ty si nemala mať dieťa, keď si myslíš, že citrón môže ublížiť tehotnej....
@luliu toto sa vám zdá byt v poriadku keď toto napíše žena žene ??? Že som nemala mat dieťa a vieš čím som si musela prejsť aby som to dieťa mala a toto napíšeš ? Kvôli tomu že sa opýtam na citróny ??? Toto je v poriadku ?? Fuj no mám dosť hnus…
Maximálne sa z prebytku vitamínu C zos**es.
@luliu to sa píše keď už máš 2 deti však ??? Že sa nehanbiš toto napísať
@alzbeta12399 ja neviem, ale máš vôbec nejaký prehľad o strave? Napíš, čím by mohli citróny ublížiť tehotnej. Keby si sa pýtala na údenú rybu alebo niečo špecifické, ale ovocie? Ako sa budeš starať o to dieťa? Čo mu dáš jesť? Podľa mňa si tu chcela rozprúdiť len konflikt, to nie je normálna otazka
@luliu normálna nie si ty keď dokážeš napísať to čo si napisala … je mi z teba len zle radšej to tu ukončím, vedela som, že ľudia sú skurvene svine ale že toto dokáže napísať žena z dvomi deťmi tehotnej žene je na grc, ja ľutujem tvoje deti že majú takú matku možno keď sa tvoja dcéra bude pýtať v tehotenstve teba na nieco podobne dúfam že sa vtedy spamataš, majsa
@alzbeta12399 No ty mas "luxusny" slovnik. A to ti dieta este neprerevalo ani jeden den. Je mi ho celkom luto.
@alzbeta12399 Najlepšie je sem na modrý koník nič nepisat lebo niektorý ľudia sú strašne agresívni a majú asi niake životné problémy 🤷🤷 a k tým citrónom aj ja ja zjem aj 4 citróny za deň a jediné čo na tom škodí je že citrón znižuje tlak.. ja som jedla citróny strašné veľa a keď som bola na poradňi tak gynekologička odpadávala zo stoličky mala som tak nízky tlak že si ma tam chceli nechať ...
@lillien123 keby citron znizoval tlak, tak by nim liecili hypertenziu.
@stanulienkat to povedz mojej gynekologičke🤷
@alzbeta12399 kasli na to.to su zeny bez vzdelania,s ktorymi by si sa vonku ani nedala do reci.neznervoznuj sa.toto je pomahajuca komunita.mozes sa pytat cokolvek.blbe komentare filtruj.
Na otazku odpovedat neviem ale zaujalo ma to že zjež 3citrony 😁 to ako si normalne ošupeš citron a zješ ho ako pomaranč ?
Nemyslim to v zlom nijak každy mame nejake chute len ma to važne zaujima 😀