Ahojte, som v 5tom mesiaci a mám neustále chut na sladkosti. Ale to nie je že chut, to je proste pud som schopna o polnoci si ísť kupit na benzínku tribitku. Na ranajky vzdy musím mat croasant alebo vianocku. Nikdy som takato nebola. Mala som rada natierky teraz keď citim nejakú nátierku napína ma. To iste zelenina musím sa prehovárať aby som ju zjedla. Je to normálne ??
@michaela567y jasne ze ano. Ja som nikdy nebola na sladke a od tehotenstva ro stale teva zozerem aj celu cokoladu naraz 😭
Samozrejme, ja som celé prvé tehotenstvo jedla len vianočku s maslom a lekvárom a kakao som pila aj k polievke 😃
Mala som tehotnu spolupacientku v nemocnici, ktora den pri dni jedla zavinace posypane praskovym cukrom. Ja som tam lezala lebo som grcala prvu ligu a este som od nej ani zdrhnut nemohla, lebo som bola priviazana o stojan s infuziou. Doktor sa cudoval, ze po tych infuziach grcam este viac.
Takze ja sa uz tehotenskym chutiam vobec necudujem.
@viestta švagriná uhorky z nutelou a parky z hroznom. Ani tehotná som nemusela byt a ma nadrapovalo.
@michaela567y je to úplne normálne.. ja som takáto bola na ovocie, keď som večer nemala aspoň plný tanier rôzneho ovocia, bola som stále hladna a smadna. Dcérka teraz tiež miluje rôzne ovocie. Uvidíme , čo to bude tento krát, ešte som len na začiatku 😀
@tehotna40 keby to mám tak ako ty že ovocie tak som stastna. Ta moja dcéra bude na mcdonald a čokolády ..😅😅😅😅
Jasne, v tehotenstve je vsetko normalne.
Ja nemam dost zeleniny a salatov. Som schopna zjest celu hlavku suroveho salatu. A popravde sa musim veeelmi ovladat aby som neochutnala travu co mame na dvore 😀
Ja ked som bola tehotná sladké som nemohla bolo mi zlé ale po tehotenstve a pred som bez sladkého nevedela žiť. Ale zato kombinácia slivkového kompotu plus zapijať mliekom
alebo kefírom bola lahôdka. A nie nikdy som sa s toho nep...V tehotenstve je všetko normálne.
@alickapusinka fuuu😂😂😂
@michaela567y no a nikdy mi nič nebolo slivkový kompot domáci a mlieko alebo kefír alebo jogurt biely nič mi nikdy nebolo.
@michaela567y zeleninu som od 8tt takmer ani nevidela. 🙈 Stále mám chuť na sladké. Jedlo z McDonald's som za posledného pol roka jedla asi viac krát, než za predošlých 5 rokov. 🙈 Snažím sa aspoň 1-2 ks ovocia denne do seba dostať a bielkoviny (mäso, vajíčko), aby aspoň nejaké živiny okrem tukov a cukru telo malo. 😅
Ja tiež ficim na sladkom v tehotenstve ako zmyslov zbavená 😅tiež to ani nie je obycajna chuť, to je také silné že to neviem ani ovládať, skrátka musím mať niečo sladké každý jeden deň 🤷😅koľkokrát som už cez sviatok bola na benzínke zháňať sladkosti ani nebudem písať 😅