Ahojte, mávam strašnú chuť na sladké, nezdravé, nie ovocie, ale koláče, čokolády, som z toho frustrovaná... radšej sa tomu vyhýbam úplne, lebo keby si dám tak to asi nie je v zdravej miere, ale každý deň niečo... Máte to tiež tak? Vyhýbate sa úplne sladkostiam? Aj pred tehotenstvom som sladké milovala a dopriala som si, teraz som frustrovaná, že by som nemala...
Áno úplne sa vyhýbam. Výnimka zdravý domáci koláč raz za čas. Pridaj zdravé bielkoviny (skyr, tvaroh, tofu, chudé mäso, ryby ,...) a chuť na sladké zmizne. Hovorím z vlastnej skúsenosti.
@veronicka1901 u mňa napríklad vôbec nezmizne, snažím sa jesť dosť bielkoviny, ale efekt žiaden 😏 neviem bez sladkého existovať
@slavkicek a ješ ich dosť? Ja nahadzujem do KT a zistila som,že som jedla naozaj málo. Niečo ti chýba, keď ti chutí sladké vo veľkom.
Som na sladkom zavisla 🙂, ale snazim sa vyhybat ako sa len da. Nemat doma nic sladke. V mojom veku uz je to nutnost..
@veronicka1901 podľa mňa dosť 🙂 ale tak potrebujem asi skôr pevnú vôľu a nepodať sa chutiam :D
Ahojte baby, ja mam zase ten problém, ze mne veľmi nechuti mäso 🫣 a teraz sa bojim ze mi budu chybat bielkoviny pre drobca...je nieco iné cim by som ich doplnila? 😶
Milujem sladke ❤️❤️❤️, dám si každý deň