Chuť na sladké

26. jún 2024

Ahojte, mávam strašnú chuť na sladké, nezdravé, nie ovocie, ale koláče, čokolády, som z toho frustrovaná... radšej sa tomu vyhýbam úplne, lebo keby si dám tak to asi nie je v zdravej miere, ale každý deň niečo... Máte to tiež tak? Vyhýbate sa úplne sladkostiam? Aj pred tehotenstvom som sladké milovala a dopriala som si, teraz som frustrovaná, že by som nemala...

pribinak
26. jún 2024

Milujem sladke ❤️❤️❤️, dám si každý deň

veronicka1901
26. jún 2024

Áno úplne sa vyhýbam. Výnimka zdravý domáci koláč raz za čas. Pridaj zdravé bielkoviny (skyr, tvaroh, tofu, chudé mäso, ryby ,...) a chuť na sladké zmizne. Hovorím z vlastnej skúsenosti.

slavkicek
26. jún 2024

@veronicka1901 u mňa napríklad vôbec nezmizne, snažím sa jesť dosť bielkoviny, ale efekt žiaden 😏 neviem bez sladkého existovať

veronicka1901
26. jún 2024

@slavkicek a ješ ich dosť? Ja nahadzujem do KT a zistila som,že som jedla naozaj málo. Niečo ti chýba, keď ti chutí sladké vo veľkom.

la_dolce_vita
27. jún 2024

Som na sladkom zavisla 🙂, ale snazim sa vyhybat ako sa len da. Nemat doma nic sladke. V mojom veku uz je to nutnost..

slavkicek
27. jún 2024

@veronicka1901 podľa mňa dosť 🙂 ale tak potrebujem asi skôr pevnú vôľu a nepodať sa chutiam :D

janqa27
2. aug 2024

Ahojte baby, ja mam zase ten problém, ze mne veľmi nechuti mäso 🫣 a teraz sa bojim ze mi budu chybat bielkoviny pre drobca...je nieco iné cim by som ich doplnila? 😶